Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 6 ianuarie 2011

ro

06 Jan, 2011 12:09 1526 Marime text

154822-horoscop.jpgBerbec

O zi dinamica la capitolul prieteni si protectori. Intalniri, discutii, vesti care de care mai interesante, dar si dispute pe masura. Se pare ca exista anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta in societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten iti poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la indatoririle sociale si ce ar trebui sa faci pe viitor. Recomandabil este sa lasi deoparte riposta si sa iei aminte la ce ti se spune. Dupa-amiaza primesti invitatii pentru diverse evenimente sociale. Pot fi intalniri aparent banale, dar in esenta sunt interesante, de folos, si bine ar fi sa le onorezi.

Taur

Astrele te sfatuiesc astazi sa te ocupi cu mare atentie de cariera si de imaginea ta in societate. Exista chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ti l-ai construit pana acum in viata sta pe baze nesigure, fiind gata - gata sa se darame. De asemenea, sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum iti indeplinesti sarcinile sociale. Sunt posibile reprosuri si tensiuni. Cu toate ca nu vei intelege nemultumirea lor, recomandabil este sa retii ce ti se spune si in limita posibilului sa iti alcatuiesti un plan de imbunatatire a pozitiei tale sociale. Totusi, spre seara, detaseaza-te de cotidian, fa o plimbare in aer liber sau bucura-ti sufletul cu o carte amuzanta.

Gemeni

Se pare ca astazi esti interesat doar de ce se petrece in afara granitelor tarii. Relatia cu strainatatea este in prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru calatorii in tinuturi indeparte sau pentru studii pe termen lung. Componenta educationala este stimulata, dar e vorba mai ales despre rafinarea sufleteasca. Indicat ar fi sa iti imbuntatesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de arta sau de turism. In a doua parte a zilei organizeaza o intalnire cu persoanele din anturajul tau, care sunt interesate de aceleasi subiecte deosebite ca si tine. Efectele vor fi minunate, iar schimbul de idei si opinii iti poate deschide noi directii de urmat in viata.

Rac

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale ale acestei zile. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau, functie de caz, ai grija si de aspectele legate de mosteniri. Pe de alta parte, daca se pune problema unei despartiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie. Confuzia si necunoscutul domnesc in acest sector de viata si activitate, asa incat nu incerca sa intelegi sau sa controlezi lucrurile. Astrele te protejeaza discret si te vor feri de situatiile neplacute. Mai ales ca, in curand se va face lumina si toate se vor aranja excelent.

Leu

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele iti ocupa intreaga zi si urmatoarele. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment de viata si activitate sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru nu e cazul sa indepartezi pe cineva. Atentie la dialogurile cu partenerul de viata sau de afaceri! Acestia iti pot face diverse reprosuri, insa au dreptate si incearca sa rezolvi animozitatile cu diplomatie.

Fecioara

Conform firii tale harnice, astazi vrei sa te ocupi pe indelete de activitatile de la locul de munca. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tii cont doar de optiunile tale. Si bine faci! Totusi, dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. Starile de sanatate neplacute te vor insoti pe parcursul catorva zile. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele si interventiile chirurgicale pe segmentul picioarelor si inimii. Dupa-amiaza odihneste-te, lasa problemele deoparte si inconjoara-te de cei dragi.

Balanta

Interesanta zi pentru tine la capitolul relatii sentimentale sau cu copiii. Cu toate ca in aceasta zona a vietii tale totul este confuz si nesigur, te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Poate ca cea mai buna atitudine fata de persoana iubita sau fata de copii ar fi una de detasare, acceptare si incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Incearca sa iti indrepti atentia catre un hobby sau ocupa-te de lucruri dragi tie, cum ar fi domeniile spirituale, psihologia relatiilor dintre oameni sau calatoriile.

Scorpion

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste pentru tine astazi. Astrele iti recomanda sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau imbunatatirea conditiilor din locuinta. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt incordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si caderea la invoiala se va face cam greu. Dar se va face! In a doua parte a zilei aduna-i pe toti cei dragi la o masa festiva si bucura-i cu farmecul tau. Vei observa ca toti se vor simti bine si in final te vor lasa sa faci ce vrei tu in privinta familiei.

Sagetator

Se pare ca incepand de astazi esti mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiati iti dau tarcoale, insa sunt momente bune pentru intalniri si discutii interesante si de folos. Pentru altii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Este greu de deslusit ce se petrece cu adevarat in segmentele de viata amintite, senzatia fiind de mers pe un teren minat. Lasa-te purtat de instinct, fa ce iti dicteaza sufletul si fii prezent in orice domeniu al vietii tale. Spre seara, bucura-te de o sueta alaturi de prieteni. Poti obtine informatii si sfaturi utile.

Capricorn

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidenta razelor astrale astazi. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumparaturi, insa bugetul disponibil lasa mult de dorit. Esti nemultumit de toate acestea, dar indicat ar fi sa privesti partea frumoasa a lucrurilor. Sunt zile excelente de a te gandi la talentale tale native si de a incerca sa ti le cultivi. Exista varianta ca la un moment dat sa iti dezvolti o afacere placuta sufletului tau si ar trebui sa fii pregatit. In a doua parte a zilei discuta cu un prieten drag despre planurile tale financiare.

Varsator

Pentru tine este ziua in care simti ca toata lumea e a ta. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, in legatura cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. Recomandat este sa iti programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau sa te ocupi de infrumusetarea trupului. Oricum tot ce iti propui vei reusi sa realizezi. Prietenii te sustin, te inconjoara cu multa dragoste, iar tu ar trebui sa ii rasplatesti pe masura cu multumiri si farmecul caracteristic.

Pesti

Dorinta de retragere din iuresul vietii este foarte evidenta la tine astazi. Este o zi propice unei introspectii atente. Astrele iti deschid portile sufletului, pentru a te cufunda cat mai mult posibil in lacasurile sale. Ocupa-te de activitatile usoare, elimina gandurile negre si orienteaza-te doar catre partea frumoasa a vietii. Recomandabile sunt plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte si odihna. Sanatatea fluctueaza destul de mult, dar cunosti problemele oragnismului tau si stii cum sa le ameliorezi.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii