Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 7 februarie 2011

ro

07 Feb, 2011 11:24 1792 Marime text

horoscop-1.jpgBerbec

Este o zi minunata pentru tine. Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot si toate este la cote inalte. Totusi, incearca sa nu fii foarte combativ in relatiile cu ceilalti, deoarece poti strica relatii sau colaborari fructuoase. Sunt momente prielenice pentru programari la saloanele de intretinere corporala. O persoana influenta in mediul tau social iti poate da vesti neplacute legate de proiectele in care esti implicat. Dupa-amiaza rezerva-ti momente doar pentru activitati dragi sufletului tau.

Taur

Chiar daca este prima zi a saptamanii, bine ar fi sa fii cat mai retras si sa te ocupi doar de activitatile usoare. Nu raspunde la provocari si abordeaza un aer detasat. Gandeste-te la o reconfigurare a modului tau de relationare cu tot ce te inconjoara. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, cele mai vulnerabile segmente anatomice fiind capul si circulatia sanguina. Foloseste tratamente naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si odihneste-te mai mult.

Gemeni

Prietenii sunt subiectul principal al acestei zile pentru tine. Sunt posibile dialoguri aprinse, astfel ca bine ar fi sa fii atent la tot ce spui. O persoana in care aveai incredere te-ar putea dezamagi. Nu lua de bun chiar tot ce afli, insa retine ca relatiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Pe de o parte vin vesti si evenimente imbucuratoare, alaturi de oameni minunati, dar, pe de alta, vechii prieteni ar putea dispare din raza ta de actiune. In a doua parte a zilei organizeaza o mica reuniune cu cei dragi.

Rac

Este o zi minunata in care te poti bucura de putere sociala sau de renume. Cu toate ca exista persoane in anturajul tau, interesate sa iti puna bete in roate, le poti inlatura fara probleme. O discutie cu un sef te poate mobiliza pentru implicarea in proiecte pe termen lung. Vor veni si bani din munca ta, asa incat accepta provocarile zilei. Spre seara alcatuieste un bilant al colaborarilor vechi si incearca sa elimini, pe cat posibil, pe cele care nu te mai reprezinta. Ai incredere ca astrele iti sunt favorabile in acest sens.

Leu

Astazi, studiile si calatoriile ar fi subiectele accentuate de astre, pentru tine. Te poti ocupa cu succes de chestiuni ce vizeaza plecarea intr-o calatorie in afara granitelor tarii. Altii pot sustine examene in cadrul unei forme superioare de scolarizare. In a doua parte a zilei, dorinta de a te ocupa doar de sufletul tau este la cote inalte. Viziteaza o galerie de arta, citeste o carte buna sau programeaza-ti cursuri de spiritualitate. Ai grija de sanatatea ta!

Fecioara

Se pare ca astazi iti vin vesti importante legate de capitolul financiar. Daca esti implicat in proiecte ce presupun banii si bunurile altora, este o zi buna de a verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Ai putea descoperi ceva nereguli in acte sau faptul ca unul din colaboratori are interese ascunse. Analizeaza discret situatia si actioneaza in consecinta. Relatiile parteneriale sunt supuse fluctuatiilor, asa incat fii pregatit pentru orice.

Balanta

Relatiile parteneriale iti deschid saptamana cu aspecte destul de tensionate. Sunt posibile reprosuri sau dialoguri furtunoase, insa tine-ti firea si fii mai intelegator cu ceilalti. Esti destul de incordat si asta te face sa reactionezi discrepant. Detaseaza-te si incearca sa asculti ce au de zis ceilalti. Situatia nu este asa de alarmanta pe cat pare. Concentreaza-te pe partea frumoasa si folositoare a colaborarilor si impaca-i pe cei din jur cu sarmul tau caracteristic. Dupa-amiaza linisteste-ti sufletul cu o plimbare in aer liber sau organizeaza o mica reuniune cu cei dragi. Astfel, totul se va rezolva cu bine.

Scorpion

Pentru tine este o zi cu multa munca la serviciu. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii parca nici nu exista. Fii prudent in tot ce faci si nu subestima animozitatile cu cei din jur. Ocupa-te doar de activitatile prioritare care te solicita mai putin. Sanatatea este in vizorul astrelor, vulnerabile fiind capul si aparatul uro - genital. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Remediile naturiste, plimbarile in aer liber si odihna foloseste-le cu incredere.

Sagetator

Astazi esti foarte creativ si bine ar fi sa te ocupi, pe indelete, de hobby-urile tale. Cheful de distractii si aventuri te face remarcat in anturaj, insa fii atent ca nu toti au cheful tau. Relatia cu persoana iubita este destul de conflictuala, dar cu prudenta si discernamant poti inlatura neplacerile. Pentru altii, subiectul principal al zilei sunt copiii. Evita speculatiile financiare si jocurile de noroc. Dupa-amiza organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Capricorn

Activitatile gospodaresti pot fi facute astazi cu succes in cazul tau. Curatenii generale, reparatii curente, reamenajari de decor sau, functie de caz te poti gandi la aranjarea florilor sau gradinii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa fii calm si treci peste neplaceri. Ceilalti nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp, vizavi de casa si familie, deoarece esti foarte preocupat cu problemele legate de cariera. Gaseste un echilibru intre indatoririle sociale si cele domestice si toata lumea va fi multumita.

Varsator

Astazi esti mai mult pe drumuri. Este nevoie sa calatoresti, pe distante scurte, pentru a rezolva diverse lucruri legate de rude sau prieteni. Unele discutii cu cei apropiati te-ar putea pune pe ganduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Detaseaza-te de problemele celorlalti si incearca sa nu iti neglijezi prioritatile personale. S-ar putea sa fie nevoie sa te implici intr-o forma de scolarizare necesara locului de munca. Altii ar putea sustine examene, daca sunt deja implicati intr-un curs. In a doua parte a zilei sunt indicate plimbarile in aer liber si odihna.

Pesti

Pentru tine este o zi buna de a te ocupa de cumparaturile cotidiene. Indicat ar fi sa faci un bilant al veniturilor si necesitatilor imediate, astfel incat sa nu fii pus in situatia de a te imprumuta. Este posibil sa primesti cadouri, recompense sau se poate pune problema schimbarii castigurilor din munca proprie. Exista restrictii la capitolul financiar, asa incat fii foarte atent la cheltuieli si incearca sa nu ramai dator. Spre seara detaseaza-te de latura materiala a vietii.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii