Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 9 februarie 2011

ro

09 Feb, 2011 11:26 2498 Marime text

horoscop-mare1.jpgBerbec

Ziua de astazi este una frumoasa. In prima parte a zilei, poti primi vesti bune de la sau despre prieteni. De asemenea, exista mari sanse sa te impaci cu cineva sau sa primesti o invitatie care te bucura. A doua parte a zilei, cu Luna frumos aspectata in Taur, ai sansa sa obtii o marire de salariu, sa inregistrezi o crestere a profitului unei afaceri sau sa gasesti mijloace noi de sporire a veniturilor. Se pare ca succesul depinde de manifestarea puterii si de constientizarea calitatilor personale.

Taur

Pana spre pranz, Luna in Berbec te invita sa fii ceva mai discret si rezervat. Petrecerea timpului departe de zgomot si agitatie te ajuta, pe de o parte sa-ti recapeti tonusul si vitalitatea, iar pe de alta parte, sa te concentrezi asupra unor solutii numai bune pentru afirmare profesionala, promovare si crestere a popularitatii. In a doua parte a zilei, esti avantajat de prezenta Lunii in semnul tau zodiacal. Orice initiava are sanse sa fie incununata de succes.

Gemeni

Luna plasata in Berbec, pana spre orele 14:00, iti aduce ipostaze frumoase in ce priveste relatiile sociale, aspiratiile si proiectele. Iti vin tot felul de idei, te gandesti foarte mult la viitor si la cum sa aduci ceva nou in viata ta. Poti avea sentimentul ca locul in care esti acum nu mai rezoneaza cu tine si ca ceva trebuie sa se schimbe. A doua parte a zilei te gaseste meditativ, rezervat, linistit. Ca si cand accepti lucrurile asa cum sunt si ai incredere ca ceva bun se va intampla. Si chiar asa este. Un sprijin neasteptat, un dar providential se indreapta spre tine.

Rac

In prima parte a zilei, este activata in continuare zona carierei, asa ca e momentul sa treci la fapte, in caz ca intuitia te indeamna intr-o directie anume. Orice idee, initiativa sau propunere ar trebui luata in serios. Dupa pranz, gasesti si oamenii potriviti, dispusi sa te sprijine pentru a te apropia de atingerea unui scop. Cu alte cuvinte, Luna frumos aspectata in Taur iti poate aduce beneficii, inclusiv materiale, in urma activarii unor relatii.

Leu

Luna aflata in zona mentalului superior, studiilor inalte si strainatatii, iti permite, cel putin pana spre pranz, sa visezi cu ochii deschisi la o calatorie in strainatate sau la implinirea altei dorinte. De asemenea, este o perioada in care ti se reveleaza raspunsuri, ai premonitii sau intuitii puternice. Dupa pranz, Luna aflata in zona carierei si puterii creeaza contextul favorabil pentru succes profesional si cresterea autoritatii in domeniul in care activezi.

Fecioara

Poti avea parte de un cadou, de niste favoruri sau de alte avantaje materiale, fara sa misti un deget. Pana spre orele 14:00, Luna prezenta in Berbec vorbeste despre accesul facil la resursele altora. In schimb, dupa-amiaza, Luna in Taur permite luarea unor decizii importante impreuna cu persoana iubita. Acestea pot viza niste demersuri juridice, o calatorie in afara granitelor, inscrierea la un curs de perfectionare sau viitorul relatiei.

Balanta

Pentru tine, se prefigureaza o zi frumoasa. Pana la orele pranzului, te bucuri de apreciere, laude, recunoastere, relatii armonioase. Daca e ceva de clarificat in cadrul relatiei de cuplu sau intr-un parteneriat, acum e momentul potrivit, pentru ca orgoliile sunt mult atenuate. Dupa pranz, Luna in Taur permite niste castiguri facile si avantaje materiale de tot felul. Este un moment bun si pentru o investitie care tine de casa.

Scorpion

In prima parte a zilei, esti foarte activ la locul de munca. Partea frumoasa este ca se dizolva impulsivitatea din zilele trecute si eventualele tensiuni aparute in relatiile cu colegii. Cu alte cuvinte, se reinstaleaza linistea si armonia din acest punct de vedere. In a doua parte a zilei, se dinamizeaza sectorul relatiilor si vietii sociale. Intalnirile, discutiile, negocierile se pot finaliza intr-un mod avantajos pentru tine. Propunerile primite sunt demne de luat in seama.

Sagetator

Luna plasata in Berbec, in zona iubirii si bucuriei de viata, iti confera, cel putin in prima parte a zilei, o dispozitie romantica, entuziasm, incredere si capacitatea de a privi cu mai mult seninatate si detasare tot ce se intampla in viata ta. Dupa-amiaza, atentia se indreapta spre segmentul profesional, unde incep sa apara primele rezultate concrete si beneficii materiale, in cadrul unor proiecte demarate recent.

Capricorn

In prima parte a zilei, te poti ocupa cu succes de activitati care tin de casa, camin si locuinta. De asemenea, e posibil ca un membru al familiei sa aiba nevoie de sprijinul tau, asa ca nu ezita sa-l oferi. Dupa pranz, Luna se indreapta catre zona iubirii si creativitatii, semn ca devii foarte constient de profunzimea sentimentelor pe care le ai pentru cineva. Este un moment excelent pentru a-ti declara iubirea sau pentru a lucra la un proiect creativ.

Varsator

Luna in Berbec te face extrem de vorbaret, mai ales in prima jumatate a zilei. E o perioada foarte buna pentru a te ocupa de punerea la punct a unor documente, pentru stabilirea unor intalniri si participarea la discutii importante. Deplasarile si studiile sunt bine sustinute, de asemenea. Dupa pranz, cand Luna ajunge in Taur, sunt favorizate toate activitatile care tin de casa, familie sau patrimoniu. De exemplu, poti gasi niste solutii eficiente pentru a-ti conserva si chiar creste resursele materiale.

Pesti

E clar ca ti-e gandul la bani si la cum sa iesi dintr-un impas, cel putin in prima parte a zilei. Partea frumoasa este ca, exact cand si de unde te astepti mai putin, vine solutia sau sprijinul. Asadar, mai putine calcule si planuri, mai multi bani. Dupa orele 14:00, cu Luna ajunsa in Taur, in zona comunicarii, poti extrage niste beneficii de pe urma unor relatii. Cu alte cuvinte, fii atent la informatiile si ponturile care-ti sunt servite pe tava.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii