Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul zilei - 9 martie 2011

ro

09 Mar, 2011 11:40 2188 Marime text

horoscop-foto.jpgBerbec

Ori de cate ori Luna trece prin Taur, cu totii urmarim un castig. In cazul tau, castigul urmarit consta in putere, autoritate si bani. Asadar, poti face cu succes niste demersuri in acest sens. Insa fii atent la relatiile care se pot destrama, in cazul in care esti dispus sa le sacrifici, din dorinta de a-ti atinge anumite scopuri. Tu esti cel care stabileste miza.

Taur

Luna plasata in zodia ta te invita sa fii mai atent la nevoile si interesele tale si sa le urmaresti indeaproape. Cu aceasta ocazie, e posibil sa se cristalizeze niste scopuri, obiective si aspiratii, sa afli ce vrei cu adevarat pe viitor, din punct de vedere social si profesional. Esti determinat sa-ti reconfigurezi prioritatile, chiar cu riscul de a intra in conflict cu un sef sau cu alte persoane cu autoritate.

Gemeni

Chiar daca nu iti sta in fire sa fii discret si sa privesti evenimentele de pe margine, de data aceasta este cea mai buna optiune. Anumite nemultumiri legate de locul in care te afli sau de derularea unor proiecte te pot ambitiona sa scoti la iveala resurse interioare nebanuite. Este momentul marilor ambitii, intentiilor puternice, revelatiilor profunde. Chiar daca inca nu te simti in stare sa provoci schimbarile necesare, acel moment e aproape.

Rac

Castigul de care te poti bucura maine consta in noi cunostinte, sprijin de la prieteni, sustinatori. Cineva te poate ajuta sa rezolvi o situatie conflictuala, eventual de natura juridica, pornita de la bani. Asadar, fii gata sa ceri sprijin si sa rezolvi totul pe cale amiabila. Pe de alta parte, fii rezervat in privinta negocierilor si afacerilor propuse de altii.

Leu

Luna in Taur activeaza zona carierei si puterii, astfel ca maine toata energia ta va fi canalizata spre a-ti creste credibilitatea, autoritatea si puterea. Ambitiile sunt mari, dorinta de a-ti impune punctul de vedere este foarte puternica. Practic, nimeni nu-ti poate sta in cale, daca ti-ai pus ceva in minte. Atentie insa la tendinta de a fi rigid, mai ales in relatiile cu sefii sau colaboratorii.

Fecioara

O zi excelenta pentru a rezolva o problema juridica, pentru a te ocupa de acte oficiale sau a obtine informatii necesare pentru un proiect. Relatiile cu strainatatea pot fi fructuoase, iar studiile inalte si examenele sunt bine sustinute de astre. Totusi, la locul de munca, s-ar putea sa ti se testeze integritatea si moralitatea, asa ca fii atent la respectarea regulilor si promisiunilor pe care le-ai facut.

Balanta

Pentru tine, Luna in Taur poate aduce daruri, recompense financiare, bonusuri sau favoruri de tot felul. Totusi, nu e momentul sa profiti de generozitatea unor persoane dragi si nici sa exagerezi cu satisfacerea unor capricii si placeri personale, mai ales daca sunt foarte costisitoare. Preocuparea ta principala este sa -ti asiguri o anumita securitate financiara, asa ca e nevoie de prudenta in administrarea banilor.

Scorpion

Imaginea sociala si relatiile castiga teren maine. Luna in Taur vorbeste despre dorinta de recunoastere, admiratie si confirmare a valorii personale. E posibil sa primesti propuneri interesante, sa ti se ceara sfatul, sa te simti important in anturaj. Atentie insa la eventualele tensiuni care se pot naste in familie, din cauza neonorarii unor promisiuni fata de aceasta.

Sagetator

In cazul tau, Luna in Taur activeaza zona muncii si poate aduce rezultate bune in acest sens. Stii sa gasesti calea cea mai scurta catre succes si, mai ales, stii sa obtii ceea ce-ti doresti. Rezultatele profesionale par sa fie incununate si de castiguri financiare consistente. Totusi, in drumul tau spre atingerea scopurilor personale, tine cont si de nevoile sau sentimentele celor din jur, pentru ca in caz contrar pot aparea situatii conflictuale.

Capricorn

Luna prezenta in Taur, in zona creativitatii si iubirii, te ajuta sa-ti deschizi inima, sa-ti clarifici sentimentele, sa-ti manifesti iubirea si aprecierea pentru oameni dragi din viata ta. Este o zi frumoasa, in care activitatile creative ar trebui sa fie la rang de cinste. Cu alte cuvinte, asculta-ti inima si alege sa faci ceea ce te inspira si-ti face placere.

Varsator

Chiar daca va fi destul de greu sa te pui de acord cu mebrii familiei, in ce priveste unele activitati in care acestia doresc sa te implice, este totusi o zi frumoasa, in care ai sansa sa faci niste demersuri fructuoase in ce priveste securitatea emotionala si materiala. Cu alte cuvinte, alegerile pe care le faci iti pot aduce prosperitate, cu conditia sa asculti si parerile celor din jur.

Pesti

Castigul pe care ti-l aduce Luna in Taur consta, in cazul tau, in revizuirea unor aspiratii si relatii, castigarea de partea ta a unor aliati si sustinatori, aflarea unor informatii valoroase. Este perioada initiativelor curajoase, asa ca fii atent la toate mesajele si propunerile pe care le primesti. S-ar putea ca sprijinul sa vina de la persoane care doresc sa ramana discrete.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii