Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotararile decisive de Anul Nou pot dauna psihicului

ro

01 Jan, 2009 00:06 949 Marime text

Reprezentanţii Fundaţiei Mind, citate de HotNews.ro afirmă că nu este bine să luăm hotărâri decisive la începutul Anului Nou, de care nu suntem siguri că le vom putea îndeplini, deoarece deznădejdea de care am putea suferi după aceea, poate să dăuneze propriei persoane, ducând uneori la depresii.

"Ne pedepsim foarte aspru pentru defectele noastre şi stabilim ţeluri nerealiste în încercarea de a ne schimba comportamentul, aşa că nu este de mirare că, atunci când nu reuşim să ne îndeplinim angajamentele, ajungem, în final, să ne simţim mai rau chiar decât la început". "In 2009, în loc să luaţi astfel de hotărâri decisive în prima zi a anului, gândiţi pozitiv la anul care urmează şi la ce puteţi realiza", a afirmat un reprezentant al Fundaţiei Mind, potrivit sursei menţionate.

În locul deciziilor greu de respectat, Paul Fermer ne recomandă exerciţiile fizice, plimbările în mijlocul naturii, să învăţăm cunoştinţe noi, care să ne stimuleze gândirea şi nu în cele din urmă, să îi ajutăm pe cei apropiaţi, deoarece aceasta ne poate aduce mari satisfacţii sufleteşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii