Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce a declarat consulul general al Chinei la Constanţa cu ocazia Zilei Republicii Populare Chineze!

ro

27 Sep, 2012 00:49 1831 Marime text
iftar_amb_turca_092.jpg

Consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Su Yanwen, a ţinut în această seară, în contextul recepţiei oferite cu ocazia celei de-a 63-a aniversări de la proclamarea Republicii Populare Chineze, un discurs despre semnificaţia acestui eveniment. Consulul a subliniat că apreciază „sentimentele de prietenie pentru China“ pe care România le-a demonstrat de-a lungul timpului şi a vorbit, de asemenea, despre relaţiile cordiale pe care le-a legat cu românii în cei doi ani de când reprezintă Consulatul R.P. Chineze la Constanţa.

Totodată, consulul Su Yanwen a precizat că ţara sa îşi va rezolva „cu seriozitate problemele“ declanşate în perioada crizei, dar şi că speră ca relaţiile dintre România şi China vor evolua în continuare în aceleaşi condiţii favorabile de până acum.

Prezent la eveniment, prefectul judeţului Constanţa, Bogdan Huţucă, a urat „La mulţi ani poporului chinez!“ şi a declarat că este convins de faptul că „există fondul unei cooperări fructoase, iar relaţiile bilaterale între ţările noastre (n.r. - România şi Bulgaria) va fi prosper“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii