Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cele mai spectaculoase despărţiri din România în 2010!

ro

26 Dec, 2010 13:49 1333 Marime text

Anul acesta, vedetele nu s-au ingrămădit la altar, ci la tribunal, la propriu sau la figurat. In timp ce unele vedete căsătorite au divorţat după ani de căsnicie, altele, care nu au apucat să-şi oficializeze relaţia, şi-au spus "adio" şi au încercat să găsească iubirea în braţele altor persoane. Astfel, la sfârşitul anului 2010, Libertatea.ro că prezintă cele mai spectaculoase, neaşteptate şi scandaloase despărţiri din showbiz-ul autohton. Iată care sunt acestea:

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu

Lanţul de iubire dintre designer şi asistenta TV s-a rupt în luna martie, după ce Bianca a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-l vizita pe fotbalistul Adrian Cristea, actualul ei iubit. Dezamăgit că Bianca a uitat că a cunoscut celebritatea graţie lui şi i-a călcat sentimentele în picioare, Bote i-a dat papucii, iar ruptura dintre cei doi poate fi considerată despărţirea anului.“Furia mea a depăşit orice limite. Dacă aş întâlni-o, chiar dacă sunt considerat un bărbat care are maniere şi educaţie, cred că aş lăsa la o parte totul şi aş călca-o în picioare”, spunea creatorul de modă la câteva zile de la despărţire.

Între timp, spiritele s-au calmat, Bianca şi-a găsit consolarea în braţele fotbalistului Adrian Cristea, bărbatul din cauza căruia designerul a părăsit-o, rănile lui Bote s-au vindecat, iar cei doi sunt în relaţii cordiale.

Mădălin Ionescu şi soţia sa, Mihaela


Ce este mult strică, iar această zicală s-a demonstrat şi în cazul moderatorului Mădălin Ionescu, care susţine că a ajuns la divorţ cu soţia sa din prea multă iubire. Deşi a fost acuzat că şi-a abandonat nevasta din cauza reporteriţei Cristina Şişcanu, prezentatorul emisiunii “Drept la ţintă”, de la Kanal D, a susţinut sus şi tare că cea care a părăsit căminul conjugal a fost Mihaela, mama copiilor săi. “Nu mi-am părăsit soţia şi copiii. Dimpotrivă, ea a plecat în urmă cu două luni, cu băieţelul, Filip, fetiţa a rămas cu mine. Cred că suntem doi excentrici care s-au despărţit din prea multă iubire, pentru că eu mi-am iubit soţia ca un nebun" , declara Mădălin Ionescu în urmă cu câteva luni.

Acum, la mai bine de jumătate de an de când cei doi şi-au spus “adio”, Mădălin Ionescu trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Cristina Şişcanu, iar soţia sa, cu care se află în plin proces de divorţ, şi-a refăcut viaţa alături de Adrian, un fost coleg de facultate.

Adrian Enache şi Corina

2010 a fost anul în care cântăreţul Adrian Enache a decis să nu mai joace pe două fronduri. După 14 ani în care s-a împărţit între soţia sa, Corina, şi amanta, Iuliana Marciuc, artistul a hotărât să divorţeze şi să trăiască fericit şi liniştit alături de vedeta TVR şi de fiul său, David.

La câteva luni de la finalizarea divorţului, Adrian Enache s-a logodit, în secret, cu Iuliana Marciuc, în staţiunea bulgară Balcic. Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu


La un an de la căsătorie, cele două vedete au decis să divorţeze. Gelozia exagerată, certurile frecvente şi infideliatea au fost ingerientele perfecte care au  produs ruptura dintre cei doi.

“Mă simt uşurat că am scăpat de o femeie cu un asemenea caracter şi bucuros că nu am avut copii pe care să-i disputăm în tribunal”, a spus actorul pentru Libertatea, în primul interviu acordat după divorţ.

Lunile au trecut şi, după ce au încercat să-şi vindece rănile implicându-se în alte relaţii, cei doi s-au împăcat, însă relaţia lor nu a durat nici două săptămâni, semn că ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Gabriel Coveşeanu şi Maria Movileanu

O altă despărţire cu scântei a fost cea dintre vedeta Kanal D Gabriel Coveşeanu şi fiica fostei prezentatoare TV Carmen Movileanu. Părinţi ai unui băieţel de un an şi câteva luni, cei doi au hotărât să divorţeze la nici doi ani de la căsătorie, după ce covieţuirea lor a devenit un calvar. La numai câteva luni de la divorţ aveau însă să iasă la iveală mai multe detalii despre mariajul de coşmar al celor doi, când Maria Movileanu şi-a acuzat fostul soţ că a maltratat-o.

Cici de la Sistem şi Căprioara, coregrafa de la “Dansez pentru tine”

Mihai Rogojan, alias Cici de la Sistem, şi Georgiana, cunoscută sub porecla de “Căprioara”, coregrafa de la “Dansez pentru tine”, s-au iubit, dar au decis să divorţeze atunci când ceea ce i-a unit a dispărut şi au mai rămas decât amintirile unui trecut frumos. Despărţirea acestora a fost lipsită de scandaluri, iar la ieşirea din sala de judecată, cei doi au mărturisit că vor rămâne prieteni.

Daniela Crudu şi Mucifer

După patru ani de iubire pătimaşă, asistenta emisiunii “Neaţa cu Răzan şi Dani” i-a spus “adio” lui Bogdan, alias Mucifer. Motivul? Diferenţa de vârstă de 17 ani şi faptul că Mucifer a cerut-o pe frumoasa brunetă de soţie. Se pare că aceste lucruri au făcut-o pe Daniela să fugă de iubitul ei, mâncând pământul, şi să-şi dorească un bărbat discret şi cu bani, că doar merită, nu?

Codin Maticiuc şi Maria Dinulescu

După o lună de relaţie trăită la intensitate maximă, cu ieşiri prin cluburi, la film sau la teatru, actriţa Maria Dinulesu şi omul de afaceri Codin Maticiuc au ales să meargă pe alte drumuri. Chiar dacă talentata actriţă declarase că iubitul ei, Codin, este foarte deştept şi îi oferă căldura de care ea are nevoie, atenţia cu care a fost analizată relaţia lor, a făcut-o pe aceasta să-şi dorească altceva.

Adriana şi Claudiu Saftoiu

Adriana Săftoiu (43 de ani) s-a separat de soţul ei, Claudiu (42 de ani), după aproape 15 ani de căsătorie. Cei doi foşti jurnalişti, care au făcut parte din echipa lui Traian Băsescu, fiindu-i consilieri în primul mandat al acestuia la Cotroceni, au un copil, în vârstă de 10 ani, care, după finalizarea divorţului, va rămâne în grija mamei.Până în prezent nu se cunosc motivele care i-a determinat pe cei doi să-şi dorească să meargă pe drumuri diferite, însă atât Adriana, cât şi Claudiu Săftoiu au declarat că-şi doresc o separare pe cale amiabilă.


Ionuţ şi Carmen Negoiţă


Nici viaţa milionarilor nu este roz. Rutina, puţinul timp petrecut împreună, dar şi problemele de comunicare au făcut ca Ionuţ şi Carmen Negoiţă, femeia care i-a dăruit doi copii, să divorţeze, după 11 ani de căsnicie. Cu ochii în lacrimi, soţia milionarului a semnat actul de divorţ şi a mărturisit că mai are sentimente pentru fostul ei soţ. De cealaltă parte, afaceristul a recunoscut că schimbarea statutului îi sperie şi se teme că nu va mai găsi o femeie care să-l placă.

Viorel Cataramă şi Adela Surugiu

15 ani de iubire s-au topit ca şi cum nu ar fi existat vreodată între cei doi. Adela Surgiu, un fotomodel la care visau pe vremuri toţi bărbaţii, a decis să se separe de Viorel Cataramă. Cei doi nu mai locuiesc împreună şi susţin că între ei nu mai există cale de împăcare.

Bănuit că ar avea o relaţie cu cunoscutul doctor estetician Adina Albert, unul dintre cei mai bogaţi afacerişti români, cu o avere estimată la 200 de milioane de euro, riscă să rămână fără 25% din câştigurile sale lunare. Atât vrea Adela Surugiu să plătească milionarul pentru întreţinerea fiului său, dar şi a ei. Rămâne însă de văzut ce decizie va lua judecătorul după ce Adela şi Viorel se vor confrunta în faţa acestuia.

Kamara şi Ramona Nacă

2010 nu a fost un an fericit din punct de vedere sentimental nici pentru jumătatea exotică a trupei "Alb-Negru". Kamara s-a despărţit de iubita lui, Ramona Nacă, pe care vroia să o ducă în faţa altarului, după 8 luni de relaţie.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii