Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată si cele mai frumoase cupluri ale anului!

ro

26 Dec, 2010 13:55 1295 Marime text

2010 a fost un an plin de surprize pentru vedetele autohtone. Vieţile amoroase ale acestora au suferit schimbări majore şi, în timp ce unele au cunoscut dragostea în braţele cui se aşteptau mai puţin, altele s-au întors la vechile iubiri. Cu acest prilej, Libertatea.ro vă propune o scurtă retrospectivă în vieţile amoroase ale vedetelor autohtone şi vă prezintă cinci dintre cele mai frumoase cupluri ale anului.

Andreea Raicu - Tudor Chirilă

 La doi ani de când şi-au spus “adio”, vedeta Prima TV şi solistul trupei Vama şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălat şi s-au împăcat. Cei doi nu au putut da uitării sentimentele puternice care i-a legat şi au decis să-şi mai acorde o şansă. La aceasta decizie se pare că a cântărit mult şi faptul că relaţiile pe care le-au avut în perioada în care au fost separaţi nu au fost de durată. Andreea a încercat în zadar să-şi găsească fericirea în braţele spaniolului Federico Rivero, iar Tudor a încercat să o uite pe aceasta cuplându-se cu modelul Iulia Popovici.

Văzându-i însă pe cei doi împreună, ne putem da seama că sunt mai fericiţi ca oricând şi că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri autohtone.

Cristina Şişcanu - Mădălin Ionescu

Blamaţi de unii, apreciaţi de alţii, prezentatorul TV şi reporteriţa formează fără doar şi poate unul dintre cele mai mediatizate şi frumoase cupluri autohtone. Chiar dacă a fost acuzat că şi-a părăsit nevasta pentru o altă “fustă”, Mădălin Ionescu nu şi-a refuzat şansa de a fi fericit alături de Cristina Şişcanu. Nici frumoasei moldoveance nu i-a păsat de “cârcotaşi” şi trăieşte, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste alături prezentatorul de la Kanal D, căruia vrea să-i dăruiască un copil. Şi, totuşi, pe când nunta?

Bianca Drăguşanu - Adrian Cristea

După o relaţie cu designerul Cătălin Botezatu, întoarsă pe toate părţile şi terminată cu surle şi trâmbiţe, asistenta emisiunii “Un show păcătos” susţine că a găsit dragostea în braţele fotbalistului Adrian Cristea. În ciuda “cârcotaşilor”, a faptului că “fantoma” designerului Cătălin Botezatu este prezentă în viaţa lor, dar şi a colegilor fotbalistului, care au afirmat că acesta nu mai joacă fotbal de când se iubeşte cu Bianca, cei doi au început să se afişeze la evenimente mondene împreună şi să declare în gura mare că sunt suflete-pereche. Aşa să fie oare? Până la proba contrarie nu putem decât să-i credem.

Delia Matache - Răzvan Munteanu

După ani în care a închis ochii la infidelităţile afaceristului Florin Moldoveanu, cântăreaţa a decis să-i spună acestuia “adio”. Cine credea că Delia va plânge zi şi noapte după cel cu care s-a iubit mai bine de cinci ani s-a înşelat. Artistei nu i-au trebuit decât câteva săptămâni pentru a pune ochii pe frumuşelul Răzvan Munteanu, unul dintre patronii clubului bucureştean Vintage, iar relaţia lor pare să fie destul de serioasă. Să fie oare Răzvan bărbatul alături de care Delia va cunoaşte stabilitatea?

Gabriela Vrânceanu Firea - Florin Pandele

La nici un an de când şi-a îngropat primul soţ -Răsvan-, vedetei Antenei 3 i-a zâmbit din nou dragostea. Florin Pandele, primarul din Voluntari, a fost bărbatul care i-a furat inima Gabrielei şi care a convins-o să-l accepte ca soţ. Chiar dacă speculaţiile şi criticile nu au întârziat să apară, cei doi nu au luat în seamă răutăţile şi se simt privilegiaţi că sunt unul lângă celălalt. Şi asta nu e tot! Ca dovadă a iubirii i-o poartă soţului, Gabriela vrea să-i dăruiască un copil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii