Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Igaş cere date despre Fătuloiu

ro

20 Nov, 2010 16:18 1067 Marime text

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, aşteaptă de la DNA detalii despre scandalul mitei în care este implicat Dan Fătuloiu. Igaş a mai declarat că tot ceea ce s-a întâmplat în Poliţie, în ultimul timp, a afectat mult imaginea ministerului.

Declaraţia a fost făcută în această dimineaţă, la Zalău, chiar de ministru, care a mai spus că a cerut să afle dacă Fătuloiu este sau nu cumătru cu Aurelian Şoric, şeful IJP Neamţ.

"Este o acţiune a DNA. DNA va trebui sa ne spună rezultatul, nu e o acţiune a ministerului", a spus Igaş, adăugând, totodată, că, în cursul săptămânii viitoare, va prezenta rezultatele unie investigaţii privind existenţa unei eventuale relaţii între Dan Fătuloiu şi Aurelian Şoric.

Potrivit unor surse din Serviciile Secrete, citate de evz.ro, Dan Fătuloiu ar fi cumătrul lui Aurelian Şoric. Mai mult, secretarul de stat ar fi admis, în faţa colegilor săi, că l-ar fi năşit pe naşul de cununie al lui Şoric. Informaţiile legate de această "cumetrie" nu au fost nici confirmate, nici infirmate de oficialii MAI.

Dacă va fi confirmată însă de ancheta internă, informarea ar zdruncina serios credibilitatea cercetării disciplinare a comisarului-şef Şoric. Asta, în condiţiile în care, şi şeful Corpului de Control al MAI, chestorul Aurel Vlădulescu (cel care conduce verificările la Neamţ), este finul secretarului de stat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii