Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In miezul verii, tangoul argentinian ajunge si la Mamaia

ro

28 Jul, 2010 12:55 925 Marime text
În perioada 29 iulie - 1 august 2010, şcoala de tango argentinian Tango Mágico organizează primul festival internaţional de tango argentinian la malul Mării Negre, intitulat „Tango del Mar".

Timp de patru zile lungi şi patru nopţi albe, în cel mai mare centru de evenimente de pe riviera românească, situat în hotelul Golden Tulip din Mamaia, vor avea loc manifestări artistice care promovează muzica, dansul şi tangoul argentinian. Mâine, în prima zi a festivalului, de la ora 17.00, are loc o lecție gratuită de inițiere în dansul argentinian. În afara cursului gratuit, vor mai avea loc şi seminarii pentru niveluri diferite susţinute de maeştri internaţionali: o pereche de profesori din Argentina şi alte trei cupluri din Europa: Diego "El Pájaro" Riemer & Mariana Dragone (Argentina), Thierry Le Cocq & Alessia Lyndin (Franta), Murat Elmadağlı (Turcia) & Vera Gogoleva (Rusia), Andrej & Sonja Ivančević (Serbia).

Vor mai fi milongas - petreceri sau serate cu muzică de tango, organizate începând cu ora 22.00 în zilele de joi și duminică la Captain Cook Grill&Pub Mamaia. Vineri și sâmbătă, la centrul de evenimente al hotelului Golden Tulip Mamaia, vor avea loc dansuri demonstrative ale maeștrilor și invitaților speciali. Muzica va fi asigurată de șapte DJ de tango din țară și străinătate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii