Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe ”examenul de live” al newcomers-ilor de la Stufstock

ro

02 Aug, 2010 20:20 808 Marime text

A sosit timpul ca cele 24 de trupe rock care s-au calificat în urma primei etape a Stufstock Newcomers să cânte în fața publicului și a juriului. La finalul celor patru zile, cât va dura etapa doua a "examenului de live", 12 dintre ele vor avea şansa să se lanseze printr-un concert pe scena Stufstock Newcomers din Vama Veche. În fiecare din aceste patru zile de concurs vor fi abordate genuri muzicale specifice și vor cânta formațiile al căror repertoriu se înscrie în zonele respective. Concertele din Elephant Pub, de pe Gabroveni 16, din centrul vechi al Bucureștiului, vor avea loc în perioada 2-5 august, de la ora 19:30 și sunt deschise publicului, iar intrarea este liberă.

Diseară primii newcomers vor cânta în Elephant Pub, de la 19:30, funk, nu jazz, reggae și fusion. Trupele care vor susține câte un recital de 30 de minute în seara asta sunt Cunatune, East Roots, Pragu de Sus și Tiptil.

Punk-ul alternativ va domina scena în a doua seară, pentru ca indie alternative să fie prezent în Elephant Pub în cea de-a treia zi, iar metal rock-ul în ultima seară de concurs.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii