Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Bulgaria a închis punctele de trecere a frontierei cu România

ro

20 Dec, 2012 21:50 1441 Marime text
Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile existente pe teritoriul Republicii Bulgaria, autorităţile din această ţară au interzis intrarea pe teritoriul naţional a vehiculelor grele, prin punctele de trecere a frontierei cu România.

În acest context, pentru siguranţa conducătorilor autovehiculelor de tonaj şi evitarea blocajelor de trafic în zona adiacentă frontierei, Poliţia Română le solicită acestora să oprească în parcările special amenajate pe traseele de deplasare.

Precizăm că autorităţile române au luat deja măsura stocării autovehiculelor din categoria amintită în parcările de pe DN Centura municipiului Bucureşti şi de pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, până în localitatea Uzunu din judeţul Giurgiu.

Dacă situaţia o va impune, autovehicule de mare tonaj vor fi stocate şi pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers înspre Capitală.

Dată fiind starea de fapt existentă, rugăm conducătorii autovehiculelor grele să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri care acţionează în trafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii