Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Rus Toate contractele de deszăpezire sunt semnate

ro

25 Nov, 2014 17:50 1387 Marime text
Toate contractele de deszăpezire sunt semnate, mai puţin la Galaţi şi Gorj, a declarat, astăzi, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, într-o conferinţă de presă, scrie capital.ro.

„Avem o problemă la Galaţi, unde sperăm ca mâine să se semneze contractele, şi la Gorj. Acolo (la Gorj - n. r.) era contract, dar s-a reziliat acum o săptămână - 10 zile pentru că aceia care erau parte contractantă nu şi-au îndeplinit obligaţiile vizavi de litera şi spiritul contractului, dar Direcţia Regională Craiova are capacitatea de a rezolva problema până la apariţia unui alt contractant sau semnarea unui alt contract. La Galaţi, există oferte, se vor decide în procedură de urgenţă să semneze şi acolo un contract. Până atunci, CNADNR va lua măsuri ca instituţiile din subordinea sa, direcţiile regionale să asigure ei aceste probleme care ar putea apărea până la semnarea contractului. În rest, toate contractele au fost semnate”, a declarat Ioan Rus.

Potrivit capital.ro, începând din această iarnă, este prevăzută achiziţia de către CNADNR a 69 de autofreze de curăţat zăpada de capacitate medie (3.500/oră), 31 de autofreze de curăţat zăpadă de capacitate mare (5.000 tone pe oră) şi şapte vehicule echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă.

Sursa: capital.ro
Sursa foto: gazetadedimineata.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii