Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Gheorghe - bărbatul decedat la Băneasa - era sufletul organizaţiei locale a PDL

ro

08 Apr, 2011 14:31 1702 Marime text

pdl.jpgBărbatul din Băneasa care a decedat ca urmare a unui infarct în drum spre Spitalul Judeţean Constanţa era sufletul organizaţiei locale PDL.

 

Ion Gheorghe avea 62 de ani şi lucra ca vânzător în cadrul unei farmacii veterinare din oraşul Băneasa. Bărbatul nu era preşedintele organizaţiei locale aşa cum s-a vehiculat, această funcţie fiind deţinută de către viceprimarul Titu Pârvu, însă era sufletul PDL Băneasa - omul care lua la pas toate străzile în campanie şi care ţinea organizaţia unită.

Localnicii spun că lui Ion Gheorghe i s-ar fi făcut rău la serviciu şi ar fi fost dus la dispensarul local. A fost chemată o ambulanţă de la staţia Băneasa pentru a fi transportat la spitalul din Constanţa. Pentru că ambulanţa nu ar fi fost echipată corespunzător pentru astfel de cazuri a fost chemată şi o ambulanţă de la Constanţa, echipată şi însoţită de un medic specialist. Cele două maşini s-au intersectat la Deleni, unde bărbatul ar fi fost mutat în ambulanţa echipată. Se pare însă că în tot acest răstimp omul ar fi suferit două sau chiar trei atacuri, ultimul dintre ele fiindu-i fatal. Localnicii spun că bărbatul ar mai fi suferit un infarct în urmă cu câţiva ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii