Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulian Teşeleanu - Mircea Băsescu e un artist în a găsi vacanţe ieftine

ro

24 Feb, 2011 11:57 2871 Marime text

sef_birou_vamal_agigea_iulian_teseleanu_04.jpgFostul şef al Vămii Constanţa Sud Agigea susţine că este prieten dezinteresat de 10-12 ani cu fratele preşedintelui Traian Băsescu.

Iulian Teşeleanu susţine că are p prietenie dezinteresată cu Mircea Băsescu. „Suntem prieteni de 10-12 ani. Ne facem concediile împreună şi nu numai. Mircea e un artist în a găsi variante ieftine. Nu mi-a cerut însă niciodată nimic, nu l-am favorizat în nici un fel, nu am apelat la el pentru nimic care să aibă legătură cu profesia. Ca drept dovadă sunt aici", spune Teşeleanu pentru Adevărul de Constanţa.

Din mai anul trecut a fost trimis la Vama Galaţi, fără nici o explicaţie din partea şefilor, iar de şase luni este tras pe linie moartă, la Biroul Vamal Mihail Kogălniceanu, pe unde trec doar pasageri cu afaceri sau turiști.

Teşeleanu a fost singurul invitat la cumetria lui Băsescu cu Bercea Mondial. „M-a sunat Mircea şi m-a rugat să vin, că nu era nimeni acolo din partea lui. Am ajuns acolo cu întârziere, cred că deja băgaseră copilul în scăldătoare. Nici nu ştiam cine este Bercea", spune Teşeleanu.


„Mircea şi Doiniţa Băsescu au petrecut sărbătorile de iarnă în celălalt capăt al lumii, în Statele Unite ale Americii, fiind printre puţinii oameni care se pot lăuda că au început noul an într-un elicopter, deasupra Marelui Canion. Fratele preşedintelui României a stat în SUA aproape o lună de zile, de pe 10 decembrie până pe 4 ianuarie, familia Băsescu fiind însoţită de şeful Vămii Constanţa, Iulian Teşeleanu, şi soţia acestuia", scria Ziua de Constanţa.

Şi Mircea Băsescu a declarat pentru Realitatea TV că este prieten de 10-15 ani cu Iulian Teşeleanu, dar nu a ştiut niciodată că acesta este urmărit de DNA. Fratele preşedintelui a confirmat şi faptul că a petrecut Revelionul cu fostul şef al Vămii Agigea.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 24 Feb, 2011 09:16 Ma Tese esti tatic ,Mirciulica chiar crede ca esti prietenul dezinteresat.Adevarul ca la cit de naiv e baiatul ai avut misiune usoara.Apropo se aude ca ai plecat in excursie cu 1000 de coco cum zici tu si ai venit cu 10000.Cumva ai umblat la contul din state golanas mic?