Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la o casa de amanet din centrul Constantei

ro

22 Dec, 2008 17:20 838 Marime text

Mai multe bijuterii din aur au fost furate astăzi, de dimineaţă, de la o casă de amanet dintr-o zonă centrală a municipiului Constanţa, autori neidentificaţi până în momentul de faţă,  pătrunzând în societatea comercială prin spargerea vitrinei sediului acesteia.

Şeful de la Secţia nr.1 de Poliţie a  Municipiului Constanţa, Emil Pârvu, a declarat pentru ziariştii de la agerpres.ro că, din primele verificări efectuate a reieşit că au fost furate trei-patru pliculeţe cu bijuterii, însă nu se cunoaşte cu exactitate valoarea prejudiciului produs, ancheta fiind în curs de desfăşurare. "Geamul a fost spart cu o piatr, în jurul orei 7,00.

S-a declanşat sistemul de alarmă al firmei însă până la ajungerea agenţilor de pază la faţa locului hoţii au fugit", a precizat poliţistul. Potrivit acestuia, în incinta în care s-a pătruns fraudulos funcţionează atât casa de amanet, cât şi o bijuterie, hoţii furând doar de la amanet, deoarece aceasta "era mai aproape de uşa de la intrarea în spaţiul respectiv". Reamintim că un alt jaf s-a produs acum două zile, la Mangalia, când casiera unei case de schimb valutar a fost ameninţată pistolul de doi indivizi mascaţi, armă ce s-a dovedit a fi de jucărie.

Femeia a fost obligată să le dea celor doi banii din seiful firmei, în sumă totală de 45.000 de lei. Atacatorii au fost surprinşi de o cameră de luat vederi montată în societatea comercială, existând imagini din timpul jafului. Conform sursei citate, şi în acest caz ancheta este în derulare, existând un cerc de suspecţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii