Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la o casa de schimb valutar din Mangalia

ro

20 Dec, 2008 23:36 960 Marime text

Două persoane mascate au atacat astăzi o casă de schimb valutar din Mangalia, ameninţând-o pe vânzătoare cu arma şi fără să-i facă vreun rău acesteia, au plecat din unitate cu aproape o jumătate de miliard de lei vechi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Radu Croitoru, citat de mediafax.ro, cei doi bărbaţi care aveau capetele acoperite cu cagule, au atacat casa de schimb valutar astăzi de dimineaţă, în jurul orei 08.00, atunci când casiera s-a prezentat la lucru.

Ei au aşteptat ca femeia să descuie uşa de la intrare şi apoi au năvălit peste ea, ameninţând-o cu un pistol.Casieriţa, speriată, le-a descuiat casa de bani aflată în incintă, de unde le-a dat celor doi atacatori, lei şi valută în sumă totală de peste 45.000 de lei. După ce au luat banii, cei doi au ieşit imediat afară şi s-au făcut nevăzuţi, fără să o agreseze pe femeie. Deşi aceasta a apăsat imediat butonul de panică, iar în câteva minute la faţa locului au ajuns poliţiştii şi agenţi ai firmei de securitate cu care societatea respectivă avea contract, cei doi nu au fost de găsit. Inspectorul Radu Croitoru afirmă că anchetatorii au realizat deja un cerc de suspecţi, pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, cu care era dotată casa de schimb valutar.

Ei cred că atacatorii urmăreau de mai multă vreme societatea respectivă şi ştiau că angajaţii lăsau peste noapte sume mari de bani în seif. Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de poliţiştii din Mangalia, ajutaţi şi de colegii lor din municipiul Constanţa, deoarece se bănuieşte că cei doi hoţi au atacat şi case de schimb valutar din Constanţa.

 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • g 21 Dec, 2008 02:09 Era tusac mai fraierilor, fura de la casele de schimb valutar si da la saraci.... De asta se prezinta el pe la prinza la primarie.... dimineata iese la haiducie....