Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii au surprins un barbat care incerca sa pescuiasca ilegal

ro

09 Jan, 2009 19:41 789 Marime text

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani a fost surprins de jandarmi, ieri, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla într-o ambarcaţiune şi întindea în apă o plasă monofilament pentru a prinde peşte.

Potrivit comunicatului de la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Constanţa,  Tudor D. din municipiul Medgidia avea asupra sa cinci plase monofilament, cu lungimea totală de aproximativ 400 de metri, o barcă artizanală confecţionată dintr-o cameră auto, precum şi două vâsle. În urma verificărilor, jandarmii au confiscat uneltele de pescuit ale bărbatului şi au întocmit actele premergătoare pentru comiterea faptei de utilizare de plase monofilament. În prezent, dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Bărbatul care încerca să pescuiască ilegal a fost surprins aseară de luptătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care, împreună cu inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, au desfăşurat în apropiere de Medgidia o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol pe canalul Dunăre-Marea Neagră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii