Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joia, cea mai bună zi pentru sex

ro

23 Mar, 2011 23:51 2301 Marime text

sex_life_52898100.jpgOrganismul uman dă randament pentru anumite activități doar în anumite momente și în diferite zile a săptămânii.Conform medicmagic.net., citat de libertatea.ro, joia este cea mai bună zi pentru a face sex.

Potrivit experţilor de la London School of Economics, joia, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii. În privința momentului zilei ideal pentru a face sex, experţii au constatat că nevoile femeilor diferă de cele ale bărbaţilor.

Studiile au arătat că bărbaţii preferă sexul de dimineaţă, deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este una puternică. De cealaltă parte, organismul femeilor înregistrează cel mai mare nivel de hormoni sexuali după-amiaza.

Specialiştii susţin că este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit şi hormonul iubirii. Sexul făcut seara este benefic pentru eliberarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii