Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța. Suspect de furt reținut de polițiști. Ce au stabilit polițiștii în urma cercetărilor

ro

09 Oct, 2018 08:44 1629 Marime text
Un tânăr de 21 de ani din localitatea Valu lui Traian, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat a fost reținut de polițiștii constănțeni. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța și Secției 1 Rurală Constanța au identificat și o a doua persoană bănuită de comiterea faptelor, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Persoana în cauză, alături de un alt tânăr, în vârstă de 19 ani (arestat preventiv deja pentru o perioadă de 30 de zile, în data de 28 septembrie a.c. de Judecătoria Constanța), ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în municipiul Constanța, precum  și o sumă de bani dintr-o locuință din localitatea Valu lui Traian.

Pe data de 8 octombrie a.c., tânărul de 21 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 9 octombrie a.c. va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE. ora 14.43

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii