Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La alegerile din 2012, PDL ar putea renunţa la culoarea portocaliu

ro

24 Aug, 2011 16:03 1085 Marime text

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea admite că, în 2012, este posibil ca partidul să renunţe la a mai folosi culoarea tradiţională, portocaliul, pentru a da un suflu nou simbolurilor formaţiunii, arătându-se încrezătoare că democrat-liberalii vor câştiga alegerile de anul viitor. n cadrul unui interviu acordat Ziarului Ring, Udrea a fost întrebată dacă la alegerile de anul viitor PDL ar putea să înlocuiască tradiţionalul portocaliu de pe însemnele sale electorale.

"Da, este posibil. Eu cred că partidul are nevoie de un suflu nou, de un imbold, de un nou început în maniera în care se prezintă electoratului, context în care am putea decide şi schimbarea culorii identitare", a răspuns Udrea.

În opinia sa, PDL are "şanse mari" să câştige alegerile din 2012 dacă se mobilizează şi "reuşeşte să trezească electoratul".

"Oamenii sunt supăraţi, dar nu neapărat pe cine trebuie. Nu noi am adus criza, criza s-a manifestat în toată lumea. Noi am luat măsurile corecte, de combatere a crizei. Am redus cheltuielile bugetare şi încercăm să astupăm toate găurile prin care se scurg banii publici. Am îndreptat, şi continuăm să o facem, neregulile care s-au consolidat în timp în funcţionarea statului. Până acum am reuşit să ţinem piept crizei care, uitaţi, a dus alte ţări în faliment. Oamenii au uitat cine este PSD sau PNL, şi noi trebuie să le reamintim, să dezgolim cele două partide de ipocrizia cu care s-au acoperit în încercarea de a păcăli electoratul. Memoria colectivă este scurtă şi funcţionează emoţional. De aceea, noi trebuie să fim în stare să le explicăm oamenilor ce facem cu adevărat, nu ce spun că facem tocmai cei care au jefuit ţara şi au lăsat-o expusă total în faţa crize", spune Udrea.

http://www.realitatea.net/udrea-la-alegerile-din-2012-este-posibil-ca-pdl-sa-renunte-la-culoarea-portocaliu_864332.html#ixzz1Vw33Uyea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii