Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE La Mangalia Membrii secţiei de votare de la referendum vor să voteze pe liste suplimentare

ro

09 Dec, 2012 13:48 1641 Marime text

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au primit în urmă cu scurt timp o solicitare din partea Biroului Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mangalia.

Cei din urmă solicită ca persoanele care fac parte din Biroul Electoral al secţiei de votare de la referendumul local să poată vota pe listele suplimentare ale Biroului Electoral al secţiei de votare unde îşi desfăşoară activitatea electorală. Menţionăm că secţia de votare pentru alegerile parlamentare se află în aceeaşi incintă cu secţia de votare pentru referendum.

Adrian Bolohan, purtătorul de cuvânt al BEJ a declarat că va fi analizată această solicitare şi va fi oferit un răspuns.

Amintim că la Mangalia, astăzi, au loc simultan alegerile pentru Parlament şi referendumul cu privire la exploatarea gazelor de şist.

UPDATE:

Purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa, Adrian Bolohan, a precizat că solicitarea Biroului Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mangalia nu este de competenţa BEJ. Cadrul legal nu premite a se da curs unei astfel de solicitări, a mai precizat Adrian Bolohan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii