Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic Murfatlar, 34 de ani de la înfiinţare

ro

10 Oct, 2013 09:10 3014 Marime text
Vineri, 11 octombrie 2013, Liceul Teoretic Murfatlar se îmbracă în haine de sărbătoare, deoarece se împlinesc 34 de ani de la înfiinţarea sa.

Astfel, pentru a se marca evenimentul într-un mod inedit şi atractiv, începând cu ora 9 se vor derula o serie de activităţi. Între orele 9.00-10.00, elevii claselor V-XII, coordonaţi de profesorii diriginţi şi celelalte cadre didactice, vor lucra pe ateliere tematice, ale căror produse finite vor fi expuse la parterul liceului pentru a fi admirate şi premiate. De la 10.00 la 11.00, îşi vor dovedi creativitatea şi îndemânarea cei mici – grupele O şi ciclul primar, timp în care se vor derula concursuri sportive cu elevii de gimnaziu şi liceu. Sărbătoarea se va încheia cu mult aşteptatul spectacol omagial ,,Şcoala mea e-n sărbătoare” , care va începe la ora 11.00 la Sala mare de sport a oraşului Murfatlar. Din program nu vor lipsi dansul popular şi modern, cântecul, scenetele şi voia bună!

Ca să fie părtaşi bucuriei Liceului Teoretic Murfatlar, vor fi alături la acest eveniment, oficialităţi din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi din cadrul Primăriei oraşului Murfatlar, reprezentanţi mass-media, precum şi părinţi, bunici şi elevi .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii