Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maine se lanseaza proiectul „Masuri pentru eficientizarea serviciilor prestate in folosul cetatenilor din comuna Istria”

ro

05 Jul, 2010 17:13 1088 Marime text

Consiliul Local Istria organizează mâine, începând cu orele 11:00, la Biblioteca din comună, conferinţa de lansare a proiectului „Măsuri pentru eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetăţenilor din comuna Istria, judeţul Constanţa".

Obiectivul proiectului îl constituie reducerea duratei de livrare a serviciilor publice în comuna Istria, prin adoptarea unui sistem de management participativ între administraţia şi comunitatea locală din comună.

Scopul proiectului îl constituie îmbunătăţirea procesului de furnizare a serviciilor prestate în folosul cetăţenilor prin intermediul dezbaterilor publice dintre reprezentanţii administraţiei publice şi comunitatea locală precum şi creşterea gradului de încredere a

cetăţenilor în administraţia publică locală prin furnizarea de servicii mai aproape de necesităţile şi specificul local.

Bugetul proiectului este de 261.876.06 RON din care: 222.594.65 RON vin de la Uniunea Europeană, iar diferenţa de 5.237.52 RON va fi asigurată din bugetul propriu al Consiliului Local Istria. Implementarea proiectului va dura 12 luni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii