Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia 2010, gratis

ro

17 Aug, 2010 19:27 1180 Marime text

A 40 a ediţia a Festivalului de muzică uşoară Mamaia se desfăşoară în perioada 26-29 august 2010, la Teatrul de vară Soveja din Constanţa, a anunţat astăzi preşedintele de organizare a festivalului, Cristian Zgabercea.

El speră ca pentru o mai bună desfăşurare a evenimentul jubiliar să obţina 1,5 milioane de lei vechi de la Consiliul Judeţean Constanţa, care se va întruni în şediţă extraordinară pe 19 august.

"Preşedintele juriului va fi nemuritorul Mădalin Voicu", a precizat Cristian Zgabercea. El a mai spus în premieră, fiind o ediţie jubiliară, biletele pentru festival vor fi vândute împreună cu un CD care conţine şlagăre lansate la Mamaia.

Gratis la orice televiziune

Trofeul festivalului va fi un autoturism Skoda. Prezenatorul festivalului va fi desemnat în zilele următoare, însă Zgabercea spune că încearcă să găsească un nou concept de prezentare-cântată.

La secţiunea interpretare au fost selectaţi 30 de interpreţi, iar la creaţie 18 piese. Cristian Zgabercea a preciazat că festivalul poate fi preluat gratis de orice televiziune care vrea să-l transmită în direct.

Organizatorii vor face publice coordonatele transmisiei prin satelit şi astfel orice televiziune dispusă să preia transmisia, va putea să retransmită festivalul fără nicio pretenţie financiară. În fiecare zi pe siteul festivalului vor apărea informaţii cu noutăţi.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii