Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărturii şocante ale femeii care şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook

ro

16 May, 2011 23:49 2123 Marime text

andreea_ionescu_89856000.jpg"Frigiderul gol. Animalele nu mai au de mancare. Iliuta pleaca la scoala spunand a vrea o sticla cu apa si o napolitana. In permanenta ii este foame. Are 11 ani si e in crestere. Pisica albastru de rusia in varsta de 18 ani e pe moarte. Andreea Ionescu isi pune muzica si deschide Facebook. Plange", a scris Andreea Ionescu pe reţeaua de socializare după ce a explicat pe larg motivele anunţului şocant.

Andreea Ionescu a postat pe Facebook un mesaj şocant la sfârşitul săptămânii trecute, anunţându-şi sinuciderea. Femeia este mamă a doi copii. În scrisoarea de adio lăsată pe site-ul de socializare îşi cere scuze de la familie: "Iertaţi-mă dar This is it!".

Acum, Andreea Ionescu se află în afara oricărui pericol şi şi-a povestit pe Facebook întreaga poveste care a dus-o la acest gest şocant, cele mai grave acuzaţii fiindu-i adise Luciei Varga, fost secretar de stat la ministerul Mediului.

JURNALUL AGONIEI UNEI FAMILII, PASAJE, AŞA CUM AU APĂRUT PE CONTUL PUBLIC DE FACEBOOK ALE ANDREEI IONESCU

"Nici un ban in asa. Datorie la lumina 350 lei. Bilet de avion la avocat 800 lei (pentru deplasarea la Iasi). Frigiderul gol. Animalele nu mai au de mancare. Iliuta pleaa la scoala spunand a vrea o sticla cu apa si o napolitana. In permanenta ii este foame. Are 11 ani si e in crestere. Pentru iunie nu mai avem bani de chirie. Pisica albastru de rusia in varsta de 18 ani e pe moarte. Andreea Ionescu isi pune muzica si deschide Facebook. Plange. Nu stie pentru ce. O doare stomacul de foame. In ultimele zile a pretextat ca nu are pofta de mancare, astfel incat copiii, mama si sotul sa aiba o bucatica de carne, langa eternele paste. Andreea manca doar o cana de arpacas din portia cateilor. Mai era pana pe 16 cand mama isi va lua pensiA. Si apoi va incepe circul ca nu va da bani in casa. Cu o zi inainte a scris pe blogul maidanezisatraitibine.wordpress.com un articol despre masacrul de la Botosani. Masacru cauzat de autoritati publice. Si ea Andreea Ionescu este un maidanez. Si-a pierdut viata, nu o viata de lux, dar o viata decenta care ii permitea sa faca lucruri bune si pentru ei dragi si pentru familie. Pe Sfarsitul nu-i aici al lui Florian Pitis decide sa-si taie venele. Nu o va opri nimeni. Inceara sa spuna celor dragi cateva cuvinte. Posteaza mesajul pe desktop. Apropie cutitul de mana. Apoi realizeaza ca nimeni nu va sti ce s-a intamplat de fapt si ca cei dragi isi vor face probleme de constiinta, deoarece au fost certuri discutii contradictorii si acuze in aceasta perioada. Asa ca se decide sa scrie cine sunt vinovatii. Redeschide mesajul de pe desktop si adauga restul scrisorii. Il trimite prin mail la toata lista de contacte. Il posteaza pe Facebook. Music playerul reda Ave Maria a lui Gabriel Cotabita. Andreea plange si se vede in postura din melodie. Apar primele comentarii pe facebook. Andreea plange and vede ca necunoscuti se preocupa de ea. Ridica privirea catre cer. Decide sa vorbeasca la telefon cu o doamna. Afla ca si altii au probleme. Apare Liviu, care ii ia briceagul din mana. This was it!"

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii