Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare Basescu e un bezmetic. Un miting e singura metoda de a-l fugari de la Cotroceni

ro

22 Jul, 2010 20:28 1487 Marime text

PSD nu se poate gândi să iniţieze o acţiune "spre a-l da jos pe Băsescu" pentru că nu are o majoritate în Parlament, spune, la Realitatea TV, Radu Mazăre. Singura metodă de a-l "fugări" pe Băsescu de la Cotroceni este organizarea unui miting la Universitate, ca pe vremea lui Ion Iliescu, în '90, completează liderul social-democrat.

"PSD nu are cum să se gândească să iniţieze o acţiune spre a-l da jos pe Băsescu pentru că nu are o majoritate în Parlament. Este bine ca orice acţiune pe care o faci, mai ales la adresa preşedintelui, să fie legitimă, exprimată de un vot popular. Dacă oamenii, în decembrie, au spus că este bine cu Băsescu, cum să venim noi acum, care nu avem majoritate în Parlament, să spunem că nu e bine cu Băsescu? Trebuie să fie un vot popular masiv anti-Băsescu şi antiportocaliii ăştia ca să câştigi. Nu mai reiau discuţiile cu cumpăratul de voturi. Dacă populaţia va avea un vot masiv în partea astalaltă, atunci îţi poţi pune problema să-l suspenzi pe Băsescu. Acum cu cine să-l suspenzi? Cu nişte trădători care au fugit la Băsescu şi după aia câţiva dintre ei s-ar întoarce? Să ne conducă Boc în continuare că e bine!", a spus, la Realitatea TV, liderul PSD Radu Mazăre.

Ironia social-democratului nu s-a oprit, însă, aici. "Nu merg investiţiile în România? Nu a stârpit Băsescu corupţia? Nu sunt procurori, poliţişti? Eu zic că e minunat. Chiar nu înţeleg de ce sunt supăraţi românii în sondaje. Ne-a condus cinci ani de zile, şi în decembrie tot pe el l-au votat. Acum, după cinci luni, nu mai sunt mulţumiţi? Eu zic că trăim într-o ţară în care toate lucrurile se întâmplă excelent", a continuat Mazăre, solicitat să comenteze sondajul IPP dat publicităţii joi.

Singura soluţie pentru a-l "fugări" pe Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni, continuă liderul social-democrat, este organizarea unui miting la Universitate, "ca pe vremea lui Iliescu".

"În 2000 am luat Primăria Constanţa primar independent, cu toate partidele potrivnice. După patru luni i-am adus la aceeaşi masă şi am discutat aceleaşi programe mari pe care le-am şi pus în aplicare. Asta trebuie să facă un conducător. Ăsta e un bezmetic. Asta e regula democraţiei: fie facem un miting ca pe vremea lui Iliescu în '90, la Universitate, şi stăm acolo două luni de zile până îl fugărim pe ăsta de la Cotroceni, cu nişte metode care să-l forţeze să-şi ia bagajele, fie aşteptăm alegerile. Altă metodă nu este. Aşa cum s-a întâmplat în '90 se poate întâmpla şi în 2010", a încheiat Mazăre.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 23 Jul, 2010 07:42 totul trebuie facut intr-o ordine fireasca,intai trebuie alungat ,,clanul mazare,,de la conducerea constantei apoi....mai vorbim
  • Un ex-fan 22 Jul, 2010 21:20 Nu se numeste cumva instigare la dezordine publica si nu cumva e o fapta prevazuta cu pedeapsa privativa de libertate in Codul Penal? Despre golaniile sale si despre cum ar trebui constantenii sa-l fugareasca pe el nu vorbeste, nu?