Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre "Constanţa nu mai votează cu Băsescu"

ro

05 Feb, 2011 21:42 1481 Marime text
Invitat la o emisiune în studioul Realitatea Tv, primarul Constanţei Radu Mazăre a declarat că are convingerea că la viitoarele alegeri constănţenii nu vor mai vota PDL şi pe Traian Băsescu. "Ne-au cerut o alternativă. Acum o au, Uniunea Social-Democrată. Eu cred că cel puţin constănţenii s-au convins că au greşit când au votat ultima oară şi acum nu mai votează PDL şi Băsescu. Am vorbit şi eu cu oamenii. Aveau nevoie de o alternativă, acum o au", susţine Mazăre.

Reamintim că PSD, PNL şi PC au semnat sâmbătă protocolul Uniunii Social-Liberale (USL), după ce delegaţiile celor trei formaţiuni politice au aprobat, prin vot, înfiinţarea USL. Protocolul este valabil până în 2020.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geo 08 Mar, 2011 10:40 cine mai voteza cu voi toti politicieni sunteti la fel de la base la mazare si constantinescu nu mai vorbesc de liberali eu am vtat tot deauna cu liberali dar acum ca sau aliat cu comunisti PSD nu mai votez cu nimeni ppaappaa
  • gigi kent 06 Feb, 2011 03:30 Si daca voteaza tot cu PDL, ca Basescu nu mai candideaza, ce-o sa faci spagaurule, o sa ridici valoarea spagii de oftica, mai bine ti-ai lua catzeii din primarie si v-ati cara favelele braziliene, sa faceti acolo pe guevaristii
  • joienegru 05 Feb, 2011 23:12 Dar nici cu Mazare...
  • eu 05 Feb, 2011 20:41 Drogatule ai intrat sevraj....sa te ducem la curain Palazu. Daca C-ta numai voteaza cu Base,cu tine mai voteaza? De craciun n-ai pus un bec pe strazi,faleza si peninsula sunt daramate,cainii maidanezi zburda in voie,strada Traian sta sa se darame ca tu cu mafia ta vroiai mall, ai desfiintat targul de masini sa luati taxe si de acolo, gropile din asfalt se inmultesc la greu...si tu pleci in Papua guinee,Brasilia....te doare in spate tu IARBA SA AI ca in rest totul merge nu?
  • CARAIBE 05 Feb, 2011 19:10 S-a tampit de caldura Etnobotanistul,dar nu o sa-l votam pe el in uniforma.