Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, despre scandalul prostituatelor de lux Decât să mă prindeţi cu vreun bărbat...

ro

11 Nov, 2010 22:27 1738 Marime text

_mg_1817_87404300.jpgPrimarul Constanţei, Radu Mazăre, a comentat joi, la şedinţa de Consiliu Local, informaţiile din dosarul prostituatelor de lux, în care apare într-o convorbiri numele "Mazăre", afirmând că nu ştie dacă despre el e vorba.

"Să ne înţelegem, eu iubesc femeile, îmi plac femeile, nu m-am ascuns niciodată, n-am pozat niciodată în ăla sobru, căsătorit, însurat, care stau şi să plimb căruciorul. N-am plimbat căruciorul, nu vreau să-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul ăsta, aşa înţeleg ei viaţa,. Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund", a declarat el.

Mazăre a mai spus că în rechizitoriu nu se spune numele său, ci numai numele de familie, putând să fie vorba despre fratele sau chiar despre fiul său, dar nu a negat că ar fi putut avea o relaţie cu una dintre modelele de la Diva. "Am avut una de la Marină, dar nu o chema Alexandra, o chema Flori", a spus el.

"Nu le iau poşete de mii de euro, e adevărat că merg în vacanţe, e adevărat că atunci când merg la restaurant doar nu o să împart nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie şi oricum aflaţi că oraşul e mic, se ştie, că sunt gagicar se ştie, că sunt plătitor nu se ştie. Şi decât să mă prindeţi cu vreun bărbat...", a punctat primarul.

"Acuma, ştiţi cum e... ne anchetează DNA-ul şi ne ascultă când luăm. Dacă luăm nu-i bine. Dacă dăm, iar nu este bine", a conchis Mazăre.

Numele parlamentarilor PSD Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu,al cântăreţului Adrian Enache şial directorului TVR2 Răzvan Nicolescu apar într-un dosar în care procurorii au trimis în judecatăpatru persoane pentru exploatarea sexuală a peste 80 de tinere, potrivit rechizitoriului întocmit de DIICOT. În rechizitoriu apare şi numele "Mazăre", fără a se preciza prenumele.

Procurorii DIICOT au dispus, la începutul lunii noiembrie, trimiterea în judecată a lui Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, în stare de arest preventiv, precum şi a lui Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu. Cei patru sunt acuzaţi de trafic de persoane, după ce timp de trei ani au recrutat peste 80 de fete, inclusiv minore, prin intermediul unor agenţii de fotomodele, pe care apoi le obligau să se prostitueze în România, Italia sau Austria.

DIICOT arată, în rechizitoriu, că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro. Din ancheta DIICOT Ialomiţa a reieşit că Negoiţă, Bănicioiu, Enache, Răzvan Nicolescu, dar şi alte persoane, printre care Nuredin Beinur, dar şi jurnalişti de la Radio Sky şi TVR ar fi fost printre clienţii fetelor exploatate de reţeaua de proxeneţi, potrivit rechizitoriului ajuns în instanţă.

Potrivit rechizitoriului, una dintre fetele recrutate pentru reclama video pentru Clubul Babylon ar fi "întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer Rasitzaimoglu Muammer Tahir" în perioada 2007-2009. De altfel, procurorii susţin că Negoiţă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai multe dintre fetele exploatate de reţeaua de proxeneţi şi chiar i-ar fi făcut avansuri unei minore.

Pe de altă parte, în declaraţia dată în faţa anchetatorilor, în calitate de martor, Negoiţă a spus că îl cunoaşte pe Relu Costan din perioada 2004 - 2005, iar pe Ion Tămârjan din perioada 2006 - 2007. Deputatul PSD a declarat că îi consideră amici şi de aceea i-a cazat gratuit în hotelurile administrate de firmele sale, dar şi pe modelele de la agenţiile lor. Negoiţă a precizat că nu le-a cerut niciodată celor doi să îi intermedieze brelaţii sexuale cu vreuna dintre fetele de la agenţiile la care lucrau.

În dosar, apare şi numele lui Nicolae Bănicioiu, dar şi al cântereţului Adrian Enache. Procurorii susţin că Negoiţă i-ar fi propus uneia dintre modele să întreţină relaţii sexuale şi cu prietenii săi, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache, însă tânăra nu a acceptat decât în cazul lui Enache.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii