Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, înconjurat de nouă fotomodele Aşa vreau ca litoralul să întâmpine turiştii

ro

27 Aug, 2011 02:53 1298 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a arătat, vineri seară, jurnaliştilor, care este concepţia lui despre promovarea turismului la Marea Neagră, înconjurat de nouă fotomodele care purtau plăcuţe cu numele diferitor ţări.

După ce la lansarea oficială a viziunii USL pe Turism, de dimineaţă, Mazăre nu a putut urca pe scenă alături de tinerele fotomodele care ar fi trebuit să demonstreze cum întâmpină litoralul turişti din diferite zone ale lumii, primarul de Constanţa şi-a luat revanşa spre seară.

După terminarea Consiliul Naţional Executiv al PNL, Radu Mazăre a venit în faţa jurnaliştilor care urmăriseră şedinţa liberalilor însoţit de cele nouă fotomodele îmbrăcate cu fuste scurte.

Fiecare dintre fotomodele avea câte o plăcuţă cu inscripţia "Welcome", urmată de numele diferitor ţări: Liban, Suedia, Quatar, Belarus, Marea Britanie, Italia, Rusia, Emiratele Arabe, Israel.

"Uite-aşa aş vrea eu ca litoralul să îşi întâmpine turiştii", a explicat Mazăre strategia de promovare a turismului la Marea Neagră.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, vineri, la lansarea viziunii USL pe turism, că din cauza lui primarul de Constanţa, Radu Mazăre, nu a putut să facă o prezentare din care să facă parte şi câteva fete.

La începutul lansării strategiei USL, Mazăre a făcut o scurtă introducere, el menţionând că, dacă ar fi fost lăsat, ar fi apărut pe scenă însoţit de vreo cincisprezece fete.

După prezentarea strategiei, Victor Ponta a ţinut să îşi asume responsabilitatea pentru a-i fi stricat planurile iniţiale asupra modalităţii de intrare în scenă.

"Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Radu Mazăre. Mai devreme am fost la şcoala de vară a femeilor din PSD şi am fi dat un semnal greşit de promovare în partid. Nu aş fi vrut să se întâmple acest lucru şi îmi asum această vină", a spus Ponta.

După el, la microfon a intervenit copreşedintele USL Crin Antonescu, precizând că Ponta îşi asumă o responsabilitate mai mare decât vina actuală.

Înaintea lansării strategiei USL pe turism, între Radu Mazăre, pe de o parte, şi Crin Antonescu şi Victor Ponta, pe de altă parte, a avut loc o discuţie în contradictoriu privind modalitatea de prezentare a evenimentului, primarul din Constanţa dorind una mai animată.

De altfel, Radu Mazăre a declarat, vineri, că politicienii care "au strâmbat din nas" că din prezentarea strategiei pe turism a USL fac parte şi "fetele frumoase", spunând că vor fi daţi la televizor, vor "să pozeze în altceva decât sunt", deşi unii au ajuns la a treia soţie.

Tot vineri, la Mamaia a avut loc şi Şcoala de vară a femeilor PSD, unde Radu Mazăre a venit îmbrăcat într-o uniformă militară cu mânecă scurtă, pantaloni scurţi, încălţat cu o pereche de bocanci şi cu o beretă roşie pe cap, fiind asaltat de numeroase femei social-democrate care l-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat cu el.

În discursul său, Mazăre a spus că este o mare plăcere să participe la acest eveniment şi consideră că femeile reprezintă cel mai important lucru pe care îl are România.

Mazăre le-a invitat pe participantele la şcoala de vară a PSD să vină vineri seară într-un club din Mamaia pentru a se distra, spunând că lucrurile în viaţă trebuie făcute echilibrat şi cu măsură, dar că trebuie să te şi distrezi şi să ai curajul să spui întotdeauna ceea ce gândeşti.

Sursa: Mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii