Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Rădulescu, despre scandalul cu Andreea Marin Nu vreau să mă bag în mizeria asta

ro

24 Sep, 2011 00:31 1619 Marime text

Un nou război între divele mioritice se prefigurează. După ce Andreea Marin a desfiinţat-o pe Mihaela Rădulescu într-o intervenţie televizată, iubita matinalului de la Antena 1 nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dat replica.

"Nu vreau să mă bag în mizeria asta, abia aştept să iau avionul înapoi la copilul meu, nu înţeleg aceste regii", a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

Într-o altă intervenţie telefonică, Mihaela Răduleasca a completat: "Nu doresc să intru în acest joc penibil al Andreei, nu doresc să-i comentez nici minciunile, nici isteriile din ultima vreme. Mă dezamăgeşte încă o dată, deci, nimic nou. Îi doresc spor în această activitate "umanitară" şi "onorantă"- nu e nimic mai frumos şi mai nobil decât să înjuri colegi de breaslă sau, pur şi simplu, oameni care nu au făcut rău nimănui".

Cel mai recent scandal dintre cele două dive a pornit de la o comparaţie între ele. Andreea Marin s-a enervat pentru că incidentul pe care l-a avut cu Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România.

"Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?", a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii