Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de mesaje pe Twitter şi Facebook pentru Şerban Huidu

ro

31 Dec, 2010 12:33 1606 Marime text

Mesaje de încurajare au împânzit site-urile de socializare imediat după aflarea veştii accidentului suferit de Şerban Huidu. Fani sau susţinători ai cârcotaşului au devenit membri ai unui grup de susţinere pe Facebook numit "Alături de Huidu", care a adunat până aseară foarte multe mesaje.

Utilizatorii postează mesaje de susţinere pentru realizatorul tv şi pentru familia acestuia, dar şi fişiere video din emisiunea lui Şerban Huidu. "Toată România se roagă pentru tine. Am încredere că te vei întoarce sănătos în ţară. "[iese carton 1]Alt membru al grupului nou înfiinţat pe facebook a postat mesajul: "Familia lui trebuie să fie puternică. Şerban se va face bine şi se va întoarce la emisiunea lui care face atâţia oameni fericiţi".

Colegi de televiziune şi artişti au postat pe paginile proprii de facebook mesaje de susţinere pentru Şerban Huidu. "Cred că aţi aflat prin ce momente cumplite trece Şerban Huidu. Să ne rugăm pentru sănătatea lui", este îndemnul Andreei Raicu.

Şi Horia Brenciu a postat un mesaj în care îşi îndemna fanii să se roage pentru Şerban: "Un om are nevoie de gândurile noastre, de rugile noastre, de prietenia noastră". În acelaşi timp, pe paginile persoanale ale lui Şerban, ale soţiei sale, dar şi pe pagina de facebook a emisiunii sunt postate în fiecare oră zeci de mesaje de încurajare.

Trimiteţi mesajele voastre de susţinere pentru Şerban Huidu şi familia acestuia şi pe martorocular@realitatea.net, sau postaţi-le pe site-ul www.realitatea.net, la articolele despre starea "Cârcotaşului".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marina trif 31 Dec, 2010 17:01 esti prea tanar sa nu poti rezista!
  • marina trif 31 Dec, 2010 16:59 te iubim! fii tare!tare!
  • marina trif 31 Dec, 2010 16:47 te vei face bine! fii tare!timisul se roaga pentru tine!