Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minca "Daca Tusac vrea cartele, sa le puna la biroul lui“

ro

23 Jan, 2010 12:51 1505 Marime text

Ion Mincă, viceprimar al Mangaliei, spune că Tusac nu se va întoarce în primărie „pe un cal alb" şi că va avea de tras cu el, dacă îndrăzneşte să instituie, din nou, vestitul sistem de stopare a accesului cetăţeanului în instituţia publică: „Tusac ştie că nu se întoarce pe un cal alb, ci pe o mârţoagă. S-a lovit rău cu capul de pragul de sus şi acum e mai bine să vină pur şi simplu să pună fundul la treabă. Pot garanta cetăţenilor că, cel puţin în mine, vor avea un sprijin necondiţionat. Dacă Tusac vrea să îşi pună cartele, să o facă la biroul lui, pentru că la etajul al II-lea, unde e biroul meu, uşa va fi întotdeauna deschisă", afirmă viceprimarul urbei.

Mincă mai spune că vorbele pe care i le-a aruncat Tusac de mai bine de un an l-au adus în starea de „fitil aprins": „Aştept numai o provocare, cât de mică, să iau foc. La cea mai mică declaraţie împotriva mea, nu îl iert. Voi ieşi cu propriile-mi declaraţii, care nu îi vor pica deloc bine. Să mă dea în judecată dacă îndrăzneşte. Eu nu am luat niciun pahar cu apă din primărie şi asta pot să o confirme cele două secretare pe care le-am moştenit şi pe care i le dau înapoi", conchide Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • giani 25 Jan, 2010 19:02 cu sa faca treba tusac daca consilieri din pdl.pnl.etc nu il lasa sasi faca treab ca toti consilieri au afaceri si isi voteaza legi in favoarea lor iar pt.localnici au crescut taxele tot noi fraeri suportam
  • George 24 Jan, 2010 12:32 Minca e un mare excroc
  • mihai 23 Jan, 2010 21:18 Numai gura-i de tine domnulue Minca...nu o fi Tusac un primar bun dar dumneata ce mai vrei de la orasul asta si de la oamenii lui, sa aduci mai multe curve si mai multi interlopi, sa-ti faci tu mai multe relatii pe spatele fraierilor????????
  • fane 23 Jan, 2010 19:02 de ce a trebuit sa chemam un vecin sa ne faca curat an casa la noi .
  • Uite cine vorbeste 23 Jan, 2010 18:40 ai furat si ai semnat ca boul ilegalitati in decembrie 2009 fraiere. Ai semnat si "intermedia" asociere ci ADP pentru Beinur si Raim lucru ilegal din 2007. Ai dat pamant deja la interlopi!