Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minoră dispărută pe litoral

ro

16 Aug, 2011 18:56 1267 Marime text

minora.jpgLa data de 13 august, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 12 august, fiica sa, Florentina Georgescu Gabriela, în vârstă de 16 de ani, a plecat în mod voluntar de la unitatea de cazare unde se afla împreună cu familia şi nu a mai revenit până în prezent.

 


Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1.70 m, constituţie atletică, păr şaten drept lung de culoare neagră, faţă ovală, fără semne particulare .

Obiecte de îmbrăcăminte: pantaloni blue-jeans de culoare albastră şi un tricou cu mânecă scurtă de culoare gri.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că minora ar fi afirmat că merge să se întâlnească cu prietenul ei în municipiul Constanţa; persoana în cauză a mai fost în Eforie Nord împreună cu familia în cursul lunii iunie 2011 plecând de asemenea voluntar din locul de cazare. Minora a mai plecat în repetate rânduri şi de la domiciliul din Bucureşti.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia Staţiunii Eforie, sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int.20.005.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii