Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Columbeanu si-ar putea petrece urmatorii 5 ani in inchisoare

ro

07 Jul, 2010 20:51 1305 Marime text

Se anunta zile grele pentru sotia miliardarului Irinel Columbeanu. Un student care in timpul liber are activitati de paparazzo o acuza pe Moni ca l-ar fi calcat intentionat cu masina personala.

Tanarul a reclamat-o la Parchet, iar tatal lui, care este si avocat, spune ca va cauta toate probele pentru a-i demonstra acesteia vinovatia.

Incidentul, pe care politistii si procurorii trebuie sa il lamureasca in cel mai mic detaliu, ar fi avut loc acum mai bine de o luna, in seara zilei in care Irinel Columbeanu isi aniversa 52 de ani de viata si cand primea in dar de la sotia lui o stea.

In periplul lor prin oras, sotii Columbeanu ar fi fost interceptati de acest student care castiga bani din vanatoarea vedetelor - un paparazzo.

Acesta povesteste ca Moni a urcat la volan, l-a lovit in genunchi, dupa care l-a urmarit cu masina. Tanarul spune ca s-a ales cu ruptura de ligamente si urmeaza sa ajunga pe masa de operatie.

Incidentul, pe care deocamdata Monica Columbeanu refuza sa il comenteze, pare sa aiba consecinte dintre cele mai grave. Tanarul paparazzo l-a angajat chiar pe tatal sau sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a o arunca pe Monica Columbeanu dupa gratii.

Avocatul Victor Petrisor spune ca a depus deja plangere la Parchet, ca au certificat medico-legal si ca strange probe ca magistratii cand o fi sa o judece sa ii dea doamnei Columbeanu pedeapsa privativa de libertate.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii