Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neatenţia la volan face noi victime în Constanţa

ro

20 Sep, 2012 18:15 1242 Marime text
Miercuri, la ora 16.30, în municipiul Constanţa, Andrei M. (76 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis şi ajungand la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din cauza nerespectării culorii roşii a semaforului electric, a intrat în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar, condus de Constantin T. (33 ani), din Constaţa. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt vehicul, care era oprit la semafor.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Năstase G. (25 ani), care se afla în autoturismul oprit.

Tot miercuri, la ora 19.00, în municipiul Constanţa, Aurel Ţ. (66 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe strada I. L. Caragiale şi ajungand în apropiere de intersecţie cu strada Eliberării a efectuat viraj la stanga fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de Augustin Marian P. (42 ani), din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

În aceeaşi zi, la ora 20.40, în municipiul Constanţa, Ion Claudiu V. (23 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe Şoseaua Mangaliei şi, ajuns în dreptul unui marcaj pietonal, nu a acordat prioritate şi a accidentat grav pe Aura C. (35 ani), care s-a angajat în traversarea părţii carosabile regulamentar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii