Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemtoaica porno de la Eurovision canta la Mamaia

ro

12 Aug, 2010 12:30 1996 Marime text
5.jpgLena, castigatoarea Eurovisionului, e invitata speciala a Paulei Seling la recitalul pe care-l va sustine in ultima seara a Festivalului Mamaia. La doar 19 ani, Lena a facut furori cu o scena erotica intr-un film nemtesc. Potrivit Click, Directia 5 si Paula Seling au raspuns invitatiei de a urca pe scena Teatrului Soveja, iar cireasa de pe tort se anunta a fi Lena, castigatoarea Eurovision, care va fi invitata speciala a Paulei Seling. La doar 19 ani, Lena e una dintre cele mai cunoscute soliste din Germania, devenita celebra datorita nonconformismului sau. Cântăreaţa, care s-a chinuit câţiva ani să-şi facă un nume în show-biz-ul din Germania, se mândeşte şi cu un rol într-un film, unde a jucat o scenă deocheată, nud, la piscină.

De altfel, în ultima seară a festivalului sunt invitaţi mai mulţi colegi de-ai Paulei şi de-a lui Ovi de la finala Eurovision 2010, din Norvegia, însă organizatorii nu au primit, încă, toate confirmările.

La secţiunea „Interpretare" vor participa 30 de concurenţi, iar la „Creaţie" au fost admise, în urma jurizării, 18 piese.

Paula şi Ovi au obţinut locul al treilea la finala Eurovision, iar organizatorii Festivalului Mamaia şi-au dorit musai să-i aibă ca invitaţi, în recital.Ei vor cânta în ultima seară a festivalului, pe scenă cu alţi participanţi la Eurovision 2010.

Printre cele care au fost contactate se numără şi reprezentantele Croaţiei, care se pare că au răspuns afirmativ invitaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii