Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele posibilului ministru de Interne

ro

16 Jan, 2009 16:03 1205 Marime text

Membrii PSD vor stabili luni, 19 ianuarie, în Comitetul Executiv, numele noului ministru de Interne. Potrivit informaţiilor furnizate de Realitatea.net, liderii social democraţi se pare că, îl preferă pe primul loc la şefia Internelor, pe Liviu Dragnea. Pentru fotoliul de ministru al Internelor, Liviu Dragnea concurează cu Ilie Sârbu, Dan Nica, Doru Ioan Tărăcilă şi Marian Săniuţă.

Cu toate că, este preferatul membrilor din Partidul Social Democrat, Liviu Dragnea este temător pentru soarta sa de viitor ministru. Dacă devine şef la Interne, pierde funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar dacă pierde şi fotoliul de ministru, nu mai rămâne cu nimic. Despre Dragnea se vehiculează că ar ţinti astfel, la viitorul congres, funcţia de secretar general al PSD, post rămas liber după retragerea lui Titus Corlăţean.

Asta deoarece, în cazul în care ar pierde funcţiile din aparatul de stat, să rămână măcar cu un post de conducere în partid. La congres care urmează să aibă loc în următoarea perioadă, lupta se anunţă destul de strânsă. Liderii PSD din Vrancea, Bucureşti şi Argeş - Marian Oprişan, Marian Vanghelie şi Constantin Nicolescu ar putea candida pentru una dintre cele patru funcţii de vicepreşedinte care sunt sau vor fi vacante. La Congresul PSD nu este exclus nici ca Miron Mitrea să îl contracandideze pe Mircea Geoană la preşedinţia partidului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii