Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescenta a fost batuta si amenintata cu moartea

ro

15 Dec, 2008 21:52 782 Marime text

O adolescentă în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a este internată la Spitalul Medgidia, după ce a fost bătută şi ameninţată cu moartea de şapte colege de clasă. Şeful adjunct al Poliţiei Medgidia, Petru Meteleţ a declarat astăzi pentru ziariţtii de la Agerpres că victima are diferite leziuni la nivelul feţei, fiind lovită cu pumnii de colegele sale pentru că "a îndrăznit să râdă atunci când nu trebuia". Potrivit poliţistului, adolescentele implicate în acest caz sunt eleve la Colegiul tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia, agresoarele fiind anchetate sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Din primele verificări efectuate a reieşit că, acum trei zile, în timp ce fetele erau la şcoală, fata pe nume Petronela a fost bătută pentru că a început să râdă atunci când o colegă de a ei i-a dat cu un bidon în cap alteia. "După orele de curs, pe stadionul din apropierea colegiului tehnic, liceana a fost din nou bătută de colegele sale şi ameninţată că va fi spânzurată cu o funie de poarta stadionului, în cazul în care va spune cuiva ce a păţit", a precizat reprezentantul Poliţiei Medgidia.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale despre pacienta bătută, iar astăzi mama acesteia s-a hotărât să depună reclamaţie la Poliţia Medgidia. Conform informaţiilor furnizate de Agerpres.ro, conducerea Colegiului tehnic "Nicolae Titulescu" a precizat că urmează să se stabilească, într-un consiliu profesoral, ce măsuri se vor lua împotriva elevelor bătăuşe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii