Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O turista germana de 68 de ani a fost ranita de un salvamar, la Neptun

ro

05 Aug, 2010 13:11 1702 Marime text

plaja.jpgO turistă de 68 de ani din Germania, venită la tratament balnear în staţiunea Neptun, a fost lovită de şalupa unui salvamar. Femeia s-a ales cu trei tăieturi la piciorul stâng şi mai multe traumatisme la spate.

Turiştii spun că tânărul salvamar a plecat cu barca de pe ţărm, în viteză. "Am constatat că în viteza aia dementă cu care plecase de pe loc, lovise o persoană. Apoi a plecat. L-am întrebat de ce pleacă şi mi-a spus «nu ştiu, efectiv n-am văzut-o», după care a accelerat şi a plecat. Vine un cetăţean străin să-şi cheltuie banul în România şi e inadmisibil ca un salvamar, a cărui atitudine trebuie să fie impecabilă şi să acorde sprijin turiştilor, să se poarte ca în junglă", zice Feraru.

Turista a fost adusă la ţărm cu ajutorul oamenilor aflaţi pe plajă şi apoi a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Mangalia, unde rănile i-au fost cusute şi bandajate.

"Vin aici de 30 de ani la tratament, ziua fac tratament şi seara mă duc să înot. Niciodată nu am păţit aşa ceva. Am trei tăieturi. Bine că nu mi-a atins osul. E bine acum, dar nu ştiu dacă voi mai putea înota. A fost un accident nedorit, nu cred că e bine ca băiatul acela să păţească ceva din cauza mea", a declarat Adelheid Goldschagg, turistă.

Şeful salvamarilor mai spune că tânărul a fost sancţionat cu diminuarea cu 5% a salariului şi că, timp de două săptămâni, nu mai are voie să urce în barcă. Femeia nu a depus plângere împotriva salvamarului.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • videom 05 Aug, 2010 12:44 Ce exemplu ne adat doamna din Germania..Si ce ex a dat tipul salvamar...pacat...rusine..urat tare.!