Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial despre percheziţiile de azi Doi bărbaţi au fost încătuşaţi

ro

10 Aug, 2012 02:28 1197 Marime text
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au reţinut doi bărbaţi din Constanţa pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de liberate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată.

La data de 09 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.I.P.I., D.O.S., S.I.A.S. şi I.J.J. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linie de prostituţie-proxenetism pe raza judeţului Constanţa, ocazie cu care au fost depistate în flagrant B. NICOLETA, de 26 ani, din municipiul Constanţa, F. MIHAELA, de 20 ani, şi P. ELENA, de 22 ani, ambele din municipiul Bucureşti, suspectate că practicau prostituţia în folosul lui C. MARIAN, de 32 ani, din Constanţa.

În cadrul acţiunii s-au efectuat şi trei percheziţii domiciliare în cursul cărora a fost depistat şi T. DANIEL, de 18 ani, din municipiul Constanţa, suspectat cu privire la faptul că a exploatat-o sexual, împreună cu C.  MARIAN, pe minora G. L., în perioada mai-iulie 2012.

Cu ocazia acţiunii, a mai fost depistată şi C. G., de 17 ani, persoană neînregistrată, suspectată că practica prostituţia în folosul lui C. MARIAN.

C. MARIAN şi T. DANIEL au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în arestul I.P.J. Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de liberate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată, urmând ca la data de 10 august a.c. să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii