Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olt Două persoane au decedat în urma incendiilor provocate de aparatura electrică improvizată

ro

27 Nov, 2008 14:49 586 Marime text

Aparatura electrică improvizată a provocat aseară incendii, în care două persoane şi-au pierdut viaţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Cristian Croitoru, pompierii au fost solicitaţi să intervină în comuna Movileni, unde anexa unei locuinţe a fost cuprinsă de flăcări. Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au găsit incendiul localizat de localnici, au stins flăcările, dar în interiorul clădirii au găsit trupul carbonizat al proprietarului, Ion D., în vârstă de 59 de ani. Î

n urma anchetei făcute de poliţişti şi pompieri, s-a stabilit că incendiul a fost provocat de un aparat electric improvizat, respectiv un reşou care a făcut scurtcircuit. Tot un aparat electric de încălzit a provocat o tragedie şi în comuna Brebeni, unde o femeie, Elena S., în vârstă de 65 de ani, a murit,  aseară, într-un incendiu.

Pompierii au aflat de la localnici că aceştia au reuşit să pătrundă în locuinţă, dar femeia era deja decedată. Aparatele electrice improvizate sau poziţionate necorespunzător au mai provocat, în ultimele două luni, incendii în care au fost rănite trei persoane, iar, în luna martie, un incediu având aceeaşi cauză a dus la moartea a cinci persoane.

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii