Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz i-a cerut lui Mazăre să dărâme, de urgenţă, laturile gardului Cimitirului Central dinspre străzile Burada şi Caragiale

ro

31 Mar, 2011 19:17 1105 Marime text

În urma tragediei de astăzi de la Cimitirul Central Constanța, când prin căderea gardului pe o lungime de 50 de metrii, a murit o persoană şi alta a fost grav rănită, prefectul Claudiu-Iorga Palaz, prezent la faţa locului, i-a cerut primarului Radu Mazăre să dărâme de urgență şi laturile gardului de pe Th. Burada și I. L. Caragiale, ţinând cont că, în urma evaluării făcute de către specialiștii Inspectoratului Județean în Construcții, s-a ajuns la concluzia că şi această porțiune de gard reprezintă un pericol iminent, cu atât mai mult cu cât bucata căzută a afectat siguranța, și așa foarte precară, a acestuia.

„Am dispus ca Jandarmeria să asigure circulația pietonală cât mai departe de zonă, iar Poliția Rutieră să interzică staționarea, parcarea și circulația pe cele două străzi, în sectorul afectat. Voi urmări ca ancheta pe care am solicitat-o să identifice clar și cât se poate de urgent vinovații, astfel încât aceștia să suporte consecințele. Doar așa poate că cei responsabili de siguranța cetățenilor Constanței să se trezească și să-și îndeplinească sarcinile pentru care sunt plătiți din banii publici. Transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei afectate de această tragedie și-mi exprim speranța ca persoana rănită să se recupereze cât mai rapid."a spus prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vai de curul vostru 31 Mar, 2011 18:37 "metrii" ?!