Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părinţii Mădălinei Manole Un invidid ne-a cerut bani ca să ne incrimineze ginerele

ro

24 Sep, 2010 14:22 1432 Marime text

Părinţii Mădălinei Manole vor fi audiaţi la începutul săptămânii viitoare pe aspectele privind veridicitatea şi provenienţa filmuleţului de adio. Ei vor cere şi identificarea persoanei care le-a propus probe care să-l acuze pe Petru Mircea de moartea fiicei lor.

Ancheta, care trebuie să stabilească în ce condiţii a murit Mădălina Manole şi dacă este vorba cu adevărat despre o sinucidere, nu e nici pe departe aproape de a fi finalizată. Potrivit Ring, părinţii Mădălinei vor să fie audiaţi pe procurorul de caz pentru că au fost vizitaţi de un individ ciudat care le-a cerut bani pentru a le da în schimb dovezi care îl incriminează pe Petru Mircea de moartea fiicei lor, Mădălina Manole.

"Vom cere procurorului Moldovan să-l identifice şi să-l audieze pe individul în cauză, pentru că a afirmat că deţine probe care l-ar incrimina pe Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole. Părinţii ei şi o altă rudă au auzit o parte din înregistrare. Datoria noastră este să cerem Parchetului să-l audieze, să spună dacă are sau nu acele probe care, dacă ar fi reale, ar putea răsturna situaţia în dosar", a declarat avocatul soţilor Manole, Bogdan Bărbuceanu, pentru Ring.

La începutul săptămânii viitoare părinţii Mădălinei Manole vor fi audiaţi şi ei vor demonta ipoteza înregistrării video prin care Mădălina îşi ia adio, înainte de a se sinucide, deoarece acesta nu este singurul filmuleţ de acest gen.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii