Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane lipsite de locuinta au murit datorita gerului de afara

ro

29 Dec, 2008 17:10 723 Marime text

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, citaţi de agerpres.ro au informat, astăzi, că o femeie în vârstă de 57 de ani, cunoscută ca persoană fără locuinţă, consumatoare de băuturi alcoolice, a fost găsită decedată îtr-o încăpere insalubră, fără energie electrică, de la demisolul unui imobil din municipiul Constanţa.

Potrivit Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa, tot ieri, în sala de aşteptare a Staţiei C.F. Medgidia a decedat un bărbat băcăuan, lipsit de locuinţă şi consumator de băuturi alcoolice, care era întâlnit frecvent în gara din localitate. Pe corpurile victimelor nu erau urme de violenţă, iar medicii legişti urmează să stabilească de ce au decedat cele două persoane. La sfârşitul săptămânii trecute, încă două persoane fără adăpost, de 52 şi 53 de ani, au murit din cauza temperaturilor scăzute din judeţul nostru, corpurile lor fiind găsite pe străzi.

Conform informaţiilor furnizate de sursa menţionată, care citează lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, aceştia afirmă că, în ultimele zile, mai multe persoane care nu aveau unde să locuiască au suferit de pe urma frigului, fiind transportate cu ambulanţe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului judeţean, dr. Florian Stoian, la unitatea de primire urgenţe vin aproape zilnic, în perioada geroasă, zeci de oameni fără adăpost, cu speranţa că bolile de care spun că suferă necesită spitalizarea. "Toţi sunt deparazitaţi, li se oferă o masă caldă, iar dacă nu este cazul spitalizării anunţăm asistenţii sociali pentru a-i prelua şi a le asigura asistenţa necesară, pentru că aceştia nu pot rămâne în spital", susţine medicul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii