Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe role Hoții au un nou mod de acțiune în zona Gării Constanţa

ro

09 Oct, 2013 07:58 2081 Marime text
Un tânăr care a dat buzna în restaurantul din zona Gării din Constanța nu este unul dintre protagoniștii filmului Riders, pentru că se cam împiedică pe role, dar pare totuși că s-a inspirat din acele scene.
Potrivit neptuntv, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul intră pe ușa restaurantului și se duce într-o altă începere.

Stă preț de un minut dincolo de zona de acțiune a camerelor de supraveghere, apoi se întoarce în restaurant și iese. Imediat după acest moment chelnerița, care avea telefonul sub tejghea, observă dispariția acestuia.
Pe imagini nu se vede exact momentul furtului însă reprezentanții localului sunt convinși că tânărul pe role este hoțul. Dar, cum nu au dovezi, nu au depus deocamdată o plângere la poliție.
În atenția oamenilor legii a ajuns însă un alt caz, surprins tot de camerele de supraveghere luna trecută. Atunci, un angajat al restaurantului ar fi plecat cu banii pentru furnizori și încasările din acea zi. Pe imagini se vede că bărbatul stă câteva secunde pentru a se asigura ca nu e nimeni prin preajmă, după care intră în bar, acolo  unde se aflau banii. 
Mai multe detalii şi imagini pe reporterntv.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii