Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste putin timp, tabara Sulina va fi cea mai moderna din tara

ro

28 Jul, 2010 21:43 1803 Marime text

La mijlocul lunii viitoare, chiar de Adormirea Maicii Domnului, la Tabăra din Sulina va fi inaugurată sala de conferinţe, cu capacitate de 180 de locuri, şi mansarda de 14 camere, fiecare cu câte 2 locuri.

Veche de peste patru decenii, clădirea taberei a suferit doar reparaţii de-a lungul timpului. Mansardarea corpului principal al clădirii şi modernizarea blocului alimentar se datorează inves­tiţiilor susţinute de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANTS). În prezent, Centrul de Agrement Sulina, clădire monobloc în regim P + 2, ofertează 35 de camere a câte 2, 4, 6, respectiv 8 locuri, toate cu băi proprii (în total, 180 de locuri), cu un spaţiu de campare de 150 de locuri, şi un bloc alimentar cu sală de mese de 120 de locuri/serie.
Investiţiile nu se opresc aici: „Momentan, în tabăra Sulina se desfăşoară Programul ARC, program destinat românilor din diasporă, acelor români care-şi asumă în mod liber identitatea culturală românească. Aici se includ aproape două mii de tineri din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Spania, Alba­nia, Macedonia, SUA, Canada şi Orientul Mijlociu. Pentru anul viitor, intenţionăm să finalizăm investiţiile la mansardă, încă 16 camere a câte două locuri fiecare, să amenajăm curtea exterioară a taberei (din punct de vedere peisagistic) şi să transfor­măm vechea centrală în noi spaţii de cazare, având în vedere solicitările din ce în ce mai mari pentru această tabără de interes naţional şi internaţional", ne-a declarat Aurelian Chiriac, şeful Direcţiei Judeţene pentru Tineret Tulcea.

Sursa: obiectivtulcea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nemultumit 14 Jun, 2011 15:53 Tabara Sulina este cel mai prost administrat loc de cazare din toate pe care le-am vazut! Oferta: cazare, apa calda, X mese. Ce am gasit acolo: camere de 8 paturi, foarte inghesuite si fara sa tina cont de numarul de baieti si fete din grup, o priza/camera, X-1 mese, ca in prima seara nu a avut cine sa pregateasca masa (si au oferit inapoi 3,5 lei/persoana), apa calda doar la insistente (atunci cand gaseam pe cineva la care sa tipam, ca au fost si situatii in care nu era nimeni de gasit), oprita si apa rece in mijlocul zilei (pana, din nou, a trebuit sa anuntam pe cineva), WC-uri cu teava de apa sparta, nimeni caruia sa-i predam cheia la plecare, desi se stia in ce zi si la ce ora plecam si nu era decat un vapor in urmatoarele 2 zile. Pe scurt: BATAIE DE JOC! Nu doresc nimanui!