Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecerea de Revelion a fost continuata ieri, la Paltinis, Busteni si Cluj

ro

02 Jan, 2009 15:25 694 Marime text

Petrecera de Revelion a fost continuată ieri, la Păltiniş în judeţul Sibiu, la Cabana Gura Diham din Buşteni, unde s-a organizat un carnaval, iar turiştii care au sosit la munte în această perioadă s-au distrat pe cinste. În Cluj, tinerii au organizat într-unul din cluburi un bal mascat, distrându-se în mod inedit, informează Realitatea.net.

Turiştii care au ales să facă Revelionul la Păltiniş, au prelungit distracţia şi ieri, având parte de o frumoasă zi de iarnă, cu zăpadă multă, au schiat şi au stat minute în şir la coadă, pentru a se plimba cu telescaunul. La intrarea în staţiunea montană, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, datorită aglomeraţiei.

Nici la Buşteni distracţia nu a încetat, ea prelungindu-se ieri, cu tradiţionalul Carnaval la Cabana Gura Diham. Aici, turiştii au făcut parade, concursuri de dans, unde Vrăjitoarea, Baba cloanţa, Şeicul şi şatra de ţigani au dansat până dimineaţă. Nu au lipsit concursul de miss şi declaraţiile de dragoste. Balul mascat a fost organizat şi în municipiul Cluj-Napoca, unde tinerii au continuat distracţia de Revelion, într-un mod neobişnuit. Astfel, clujenii s-au deghizat în tigri, buburuze, cameriste, invadând unul dintre cluburi.

 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii