Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pictorial sexy cu un funcționar sârb

ro

19 Nov, 2013 01:07 2411 Marime text
 Vanja Hadzovic în vârstă de 27 de ani, care activează în calitate de consilier în Ministerul Afacerilor Externe din Serbia, a provocat un adevărat scandal după ce a postat pe o rețea de socializare poze prea sexy, care  au apărut ulterior într-un tabloid de scandal din țară.
  Vanja, care deține o diplomă de management în mass-media, avea toate șansele să devină un diplomat de succes, însă superiorii ei spun că aceste poze nu sunt demne de cineva care aspiră la o asemenea funcție.
    Surse din cadrul ministerului au declarat că oricine poate să-și creeze un cont pe o rețea socială, dar  trebuie să respecte anumite conduite.        
    Despre tânara implicată în scandal, oficialul a declarat că aceasta și-a ștes deja contul scandalos, care ar putea s-o coste cariera. De asemenea, a adăugat că este un funcționar conștiincios care își îndeplinește îndatoririle zilnice.



  Tânăra a refuzat sa comenteze acuzațiile cu privire la fotografiile preluate de pe Facebook. Cu doar o oră în urmă aceasta și-a creat un nou cont unde a postat o poză foarte decentă.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii