Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele de pe litoral aproape s-au curatat de pestii morti(VIDEO)

ro

30 Jul, 2010 20:21 1566 Marime text

Daca va gandeati sa va indreptati spre mare in acest week-end ocoliti plajele din Constana. Acolo plutesc inca la mal bancuri de pesti morti pe care nimeni nu le-a curatat pana acum.

Vesti mai bune vin de la Mamaia si Navoari, unde curentii marini s-au ocupat de curatenie si au dus pestii morti inapoi in larg.

Turistii care au venit in vineri dimineata pe plaja din statiunea Mamaia se asteptau sa gaseasca zeci de pesti morti in apa cum au vazut si joi.

Din fericire, asa cum au prognozat si specialistii, curentii marini si-au facut simtita prezenta acolo, iar resturile au fost duse in largul marii.

Oricum, chiar si cu plajele care au ramas intesate de pesti morti, week-endul se anunta plin pe litoral. Hotelierii asteapta zeci de mii de turisti, mai ales ca vremea se anunta perfecta, la mare.

Suntem in varf de sezon asa ca in week-end sunt programate mai multe concerte si un festival de moda, iar cluburile sunt pregatite pentru afluxul de turisti.

Politistii le recomanda celor care vin spre mare sa foloseasca si rute alternative pentru ca Autostrada Soarelui incepe sa se aglomereze.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii